ΕΥΚΟΛΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο Ν.Ο.Α

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε πολύ εύκολα του ΝΟ Αργοστολίου με 19-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους αντιπάλους τους και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασαν σε μία άνετη κι ευρεία νίκη.
Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (26/4) ξανά στο κολυμβητήριο του Πειραιά, με την ομάδα του Αργοστολίου να θεωρείται γηπεδούχος αυτή τη φορά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φουριόζοι στο νερό και χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν με 5-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου, χάρη σε τρία τέρματα του Μουρίκη και ένα των Μπλάνη και Φουντούλη.
Το σερί των "ερυθρολεύκων" έφτασε ως το 8-0, αφού στο σημείο εκείνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε το πρώτο αποψινό τέρμα για το Αργοστόλι (8-1).
Τελικά, το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Blai Mallarach ύστερα από ασσίστ του Γιώργου Ντόσκα (9-1).
Στις αρχές του δευτέρου μισού της αναμέτρησης το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να εξακολουθεί να σκοράρει ακατάπαυστα και με πρωταγωνιστές τους Φουντούλη και Mallarach διεύρυνε το προβάδισμά του στα 11 γκολ διαφορά (15-4).
Στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα για να επικρατήσουν τελικά των αντιπάλων τους με το ευρύ 19-5 και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση, που ακολουθεί την Παρασκευή (26/4), η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική και να δικαιολογήσει την παρουσία της στην κορυφαία τετράδα του πρωταθλήματος.
Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο διεθνής φουνταριστός Κώστας Μουρίκης με πέντε τέρματα, ενώ τον ακολούθησε ο Γιάννης Φουντούλης που πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ, φτάνοντας αισίως τα 87 τη φετινή σεζόν.
Ολυμπιακός-ΝΟ Αργοστολίου   19-5
Τα 8λεπτα: 5-0, 4-1, 6-3, 4-1.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Δαμιανάκης.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μουρίκης 5, Μπλάνης 1, Φουντούλης 4, Δερβίσης 3, Mallarach 3, Δελακάς 2, Ντόσκας 1.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Παπαδόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Δουδέσης Ε. 1, Στελλάτος 1, Μπουρνάζος 1.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.