Α.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: "Βγαίνουν" οι αντίπαλοι για τα μπαράζ ανόδου



 Μια εκκρεμότητα υπάρχει πλέον για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και σε ότι αφορά τον όμιλο της ευρύτερης περιοχής μας, καθώς αναδείχθηκαν ακόμη δύο πρωταθλήτριες ομάδες στις Ενώσεις της Ζακύνθου και της Αχαϊας, ενώ στην ΕΠΣ Ηλείας παραμένει μόνο το όλο θέμα ανοικτό.


Η Πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς & Ιθάκης  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  έμαθε τους δύο αντιπάλους της στα μπαράζ ανόδου από τους τρεις συνολικά.

Στην ΕΠΣ Ζακύνθου, η Θύελλα Αμπελοκήπων επικράτησε και μέσα στον Πλάνο του Τσιλιβί με 3-0, κατακτώντας το φετινό Πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι είναι το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα για το σωματείο του Ρόϊδου, αφού το πρώτο κατακτήθηκε πέρυσι.


Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Αχαΐας είναι η , Αναγέννηση Πατρών , που η πληροφορίες λένε ότι είναι «φωτιά» . Το μεγάλο όνομα για την ομάδα της Αχαΐας είναι ο Ανδρέας Ανδρούτσος  πρώτος σκόρερ της κατηγορίας  και με μεγάλη εμπειρία από  ανώτερα πρωταθλήματα .











Το πρόβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας που έσπασε την έδρα του Αστέρα στον πρώτο τελικό.
Έτσι, τώρα, με νίκη ο ΠΑΟΒ στο δεύτερο ματς παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα γίνεται τρίτος τελικός στην Αμαλιάδα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.