ΠΟΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ : ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΝΟΑ,

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!
Τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα:

ΝΟ Χίου- Ολυμπιακός, ΓΣ Ηλιούπολης- ΝΟ Βουλιαγμένης,
ΝΟ Αργοστολίου- Παναθηναϊκός και Νηρέας Λαμίας- Πανιώνιος.
Τα παιχνίδια είναι μονά και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Απριλίου ενώ το Final Four στη Λαμία θα γίνει στις 18 και 19 Μαϊου.
Το σπουδαιότερο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης είναι αυτό ανάμεσα στο ΝΟΧ και τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι θα επισκεφτούν το πανέμορφο νησί της Χίου, δυο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας καθώς στις 17 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνει το ματς για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το θεωρητικό πλεονέκτημα αλλά οι Χιώτες μέσα στην έδρα τους παρουσιάζονται δυνατοί ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε οτι η διοργάνωση του Κυπέλλου έχει διαφορετική ψυχολογία για τους παίκτες, από τη στιγμή που μιλάμε για νοκ- αουτ παιχνίδια.
Το πιο ευκολο έργο, με βάση την κλήρωση, θα έχει η κάτοχος του τίτλου Βουλιαγμένη! Η ομάδα του Τεό Λοράντου είναι με το... ενάμιση πόδι στη Λαμία καθώς ο ΓΣ Ηλιούπολης δεν μπορεί να απειλήσει αγωνιστικά τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Αμφίρροπη εξέλιξη αναμένεται να έχει το ματς του ΝΟ Αργοστολίου με τον Παναθηναϊκό. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε δυο σημαντικούς αγώνες στην Κεφαλονιά. Σε αυτόν του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν την 4η θέση της κανονικής περιόδου, που οδηγεί στα πλεϊ- οφ της Α1 ενώ στον αλλό ο νικητής θα πάει στο Final Four του Κυπέλλου. Και τα δυο ματς αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον...
Τέλος, ο διοργανωτής του Final Four και αρκετά φιλόδοξος Νηρέας Λαμίας θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο σε ένα ματς όπου αρχικά η κλήρωση ανέδειξε ως γηπεδούχους τους κυανέρυθρους αλλά μετά από αίτημα του Νηρέα, που δέχτηκε η αθηναϊκή ομάδα, ο αγώνας θα γίνει στην πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.