ΠΑΟ Βάρδας - Αστέρας Αμαλιάδας 1-1! - Την Πρωτομαγιά βγαίνει ο πρωταθλητής!



Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στο «Γρ. Καλάκος» μετάξυ των δύο καλύτερων ομάδων της Α1 με το σκορ να καταλήγει 1-1. Αυτό σημαίνει πως ο τίτλος  θα κριθεί στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, σε ένα άτυπο «tie break» για να δανειστούμε φρασεολογία και από το βόλεϊ.Σε ένα ματς που την Βάρδα την
καλύπτει και η ισοπαλία, ενώ ο Αστέρας θα ψάξει μόνο τη νίκη. Στα του αγώνα ,τώρα, η Βάρδα προηγήθηκε με ένα καταπληκτικό γκολ του Καπατσούλια στο 55'και  όταν αργότερα ήρθε και η αποβολή του Σιούλα για τους φιλοξενούμενους η υπόθεση «τίτλος» είχε ξεκάθαρο φαβορί. Την μίνι φιέστα που ετοιμαζόταν χάλασε όμως, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος που με κεφαλιά στο 77' έφερε το ματς στα «ίσα» και την σειρά σε τρίτο, τελευταιο και καθοριστικό τελικό.Ένας τελικός που δεν θα διεξαχθή , όμως στο γήπεδο του Αστέρα , αλλά σε αυτό του Τραγανού την Πρωτομαγιά στις 17.30 λόγω της τιμωρίας που του επεβλήθη από την ΕΠΣH.
Περίπου 200 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρίσκονται αυτή την στιγμή στην εξέδρα του «Γρ. Καλάκος», ενώ η προσέλευση συνεχίζεται. Κύριο θέμα στα κατά τόπους «πηγαδάκια» η απουσία του πρώτου σκόρερ της Α1, Σάββα Αντωνόπουλου, από την ενδεκάδα του Αστέρα.
Ενώ συμπληρώνεται σιγά σιγά το πρώτο τέταρτο δεν έχει υπάρξει κάτι σπουδαίο μπροστά από τις 2 εστίες αν και μπορούμε να πούμε πως ο Αστέρας έχει μπει πιο «κεφάτος» το γήπεδο. Ο φίλαθλος κόσμος υπολογίζεται πλέον στα 500 άτομα.
18'  Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα με τον Γαβριλόπουλο να κανεί ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά και να «κόβει» προς την μικρή περιοχή,έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι πριν η μπάλα καταλήξει στα πόδια του Τσουκαλά.
23' Ευκαιρία για την Βάρδα,από την σέντρα του Βραχνή η κεφαλιά του Γούρμου κατέληξε στο σώμα του Σιούλα πριν περάσει την γραμμή.
32' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, τετ α τετ ο Αλιμπέου, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσάκωνα από πλεονεκτικη θέση
36' Σουτ του Γαβριλόπουλου,διώχνει δύσκολα ο Τσουκαλάς
37' Απαντάει στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ο ΠΑΟΒ, το σουτ του Βαρβαρέσου ,όμως από το ύψος της πριοχής μετά από πάσα του Καπατσούλια κοντράρει και περνάει πάνω από τα δοκάρια.Κόρνερ..
42' Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΒ χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, το σουτ του Γούρμου μέσα από την περιοχή ,όμως, περνάει σύριζα άουτ

47'  Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ανήκει στη Βάρδα. Ο Γούρμος μπήκε από αριστερά, έδωσε στο Νικολετάκη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κουτσαβίτης.Η μπάλα έφτασε στον Καπατσούλια ο οποίος φάτσα με το τέρμα δεν κατάφερε να ευστοχήσει με τον πορτιέρο της Αμαλιάδας να κάνει τρομερή διπλή επέμβαση.
51'  Πρώτη, αναγκαστική, αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του τραυματία Μητροπανόπουλου μπαίνει ο Σταυρούλιας
55' Γκοοοοολ για τη Βάρδα. Απίστευτο γκολ από τον Καπατσούλια που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του ανήμπορου, να αντιδράσει, Κουτσαβίτη
62' Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Αστέρα,αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σιούλα
77' Γκοοοοολ για τον Αστέρα. Γαβριλόπουλος  ο σκόρερ με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσουκαλά. Στα ίσα το ματς. 1-1. Το κόρνερ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση έγινε μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τσάκωνα.
93΄Μεγλη ευκαρία για τον Αστέρα να αποδράσει με το «διπλό». Εκτέλεση φάουλ του Τσουκαλά,έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσάκωνας
Τέλος. 1-1 το τελικό σκορ,πάμε σε τρίτο αγώνα
 Διατητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θ. Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Σ. Κόττα και Τ. Γεωργόπουλο.
Οι ενδεκάδες είναι οι εξής:
ΠΑΟΒ: Τσάκωνας, Πολίτης(78΄Παντέλης), Δ. Τσουκαλάς, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Μπισμπάρδης(81΄ Δημητρόπουλος), Βαρβαρέσος(55' Σαρανταυγάς), Γούρμος,
Νικολετάκης, Καπατσούλιας
Αστέρας: Κουτσαβίτης, Μητροπανόπουλος( 51' λ.τρ. Σταυρούλιας), Τσουκαλάς Π., Βυθούλκας( 73' Αντωνόπουλος Σ.), Αμπντουραμάνι, Καμαρινός, Σιούλας, Παπαθεοδώρου, Αλιμπέου,
Γαβριλόπουλος, Σάκκος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.