Δ.Τ.: Ν.Ο.Αργοστολιου



Η Κεφαλονιά υποδέχεται το Ναυτικό Όμιλο Χίου, το Σάββατο 09/02/2013 και ώρα 17:00μ.μ. στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου, στα πλαίσια του τελευταίου παιχνιδιού (11η αγωνιστική ) του Α' Γύρου του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1.

          Η Χίος αποτελεί μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και μακροχρόνια πορεία στο ναυταθλητισμό και αυτή τη στιγμή στη Γενική Βαθμολογία  της Α1 ισοβαθμεί με το Ν.Ο.Βουλιαγμένης στη 2η θέση του Πρωταθλήματος.
          Ο ογώνας  όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι δύσκολος  και ως εκ τούτου  θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία των αθλητών μας , η παρουσία σας. Σας καλούμε να έρθετε κοντά στους αθλητές μας, στην ομάδα μας και απο κοινού να τους συμπαραστασθούμε να τους εμψυχώσουμε και παράλληλα να χειροκροτήσουμε και τη Χίο για τις μέχρι σήμερα επιτυχίες της.
          Η ομάδα μας είναι έτοιμη και ελπίζουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι αντάξιο των προσδοκιών μας.  Τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη για ότι καλύτερο μπορούν να παρουσιάσουν.


         
                                                                             ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.