ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο "ΠΑΓΚΕ"(φωτο)

Σε ένα αρκετά μέτριο και δυνατό παιχνίδι, ο Παγκεφαλληνιακός συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και νίκησε με 1-0 την ομάδα της Σάμης. Το παιχνίδι ήταν δυνατό απ' την αρχή, με λιγοστές φάσεις και
έδειχνε πως όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και την νίκη, πράγμα που το πέτυχε ο Πάγκε στο 51' της αναμέτρησης. Η νίκη αυτή δίνει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πάγκε (δεύτερη συνεχόμενη) και από την άλλη, προβληματισμό στη Σάμη για την εμφάνιση της.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 6' κούρσα του Γ.Αμούργη από δεξιά, θα μπει μέσα στη περιοχή, όμως η παράλληλη μπαλιά θα περάσει ανεκμετάλλευτη.
*Στο 15' ένα σουτ του Γ.Αμούργη από πλάγια θα φύγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 36' ο Αρ.Αμούργης εκτελεί κόρνερ, ο Αυγερινός πιάνει ωραία κεφαλιά η μπάλα όμως φεύγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 40' μία σέντρα του Κίριο, με τον Μιχαλίτση να προλαβαίνει και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
*Στο 51' θα γίνει το 1-0. Ο Κοτίνης θα πιάσει ωραία κεφαλιά, με τον Φιλιππάτο να μπλοκάρει δύσκολα τη μπάλα, όμως ο διαιτητής έδειξε σέντρα καθώς θεώρησε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.
*Στο 77' μια κεφαλιά του Νουρεντίνι, έπειτα από σέντρα του Τούρλα, θα φύγει άουτ.
*Στο 81' ένα δυνατό σουτ του Τούρλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
*Στο 87' παραλίγο ο Πάγκε να διπλασιάσει τα τέρματα του, καθώς το σουτ του Νουρεντίνι θα αποκρούσει ο Φιλιππάτος με τα πόδια.
*Στο 92' ο Βουκελάτος θα φύγει στη πλάτη της άμυνας, θα πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον πορτιέρο της Σάμης, όμως ο Τουλάτος θα διώξει πάνω στη γραμμή.


Οι συνθέσεις


Παγκεφαλληνιακός: (Νίκος Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Ν., Κίριο, Βεκερίδης, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Αρμάντο, Κοτίνης (90' Καραντινός-Νεόφυτος), Τούρλας (85' Βουκελάτος), Πλατανίτης, Κατισιγιώργης (46' Νουρεντίνι)
Σάμη: (Θόδωρος Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Καππάτος, Αυγερινός, Μηχαλίτσης (52' Βιτωράτος), Δευτεραίος(89' Χειμώνας), Άννινος (78' Αραβαντινός), Σταμούλης, Αμούργης Αρ., Αμούργης Γ.





















Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.