Έλαμψαν στην καταιγίδα ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ



Οι Προννοι πέρασαν από τα Μακρυωτικα σαν σίφουνας σκορπώντας τον αποδεκατισμένο από τραυματισμούς  Πυλαριακο  με το  βαρύ (3 – 6), βγάζοντας των από την διεκδίκηση  της 4ης θέσεις
που οδηγεί στα μπαράζ. Ο αγώνας ήταν αρκετά κάλος με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του Παιχνιδιού. Ο αποδεκατισμένος Πυλαριακος δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους Σκαλισιάνους  και έχασε φυσιολογικά από μια καλύτερη ομάδα .  
Στο 6` ο   Αναγνώστης θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης  περιοχής (0 – 1).
Στο 17` ο Τραυλος θα εκμεταλλευτή το κόρνερ του Ντεμάι και με κεφάλια θα σημειώσει το δεύτερο τέρμα για τους Προνους (0 – 2).
Στο 29` σε  ένα δυνατό σουτ του Μακρη  η μπάλα θα βρει στο δοκάρι του τερματοφύλακα  Μασαλή.
Στο 37` οι γηπεδούχοι θα μειώσουν μετά ασταθή απόκρουση του Μασαλή δίνει την δυνατότητα στον επερχόμενο Πάπα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1 – 2).  
Στο 49` ο ο Λιναρδάτος με μια όμορφη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην εστία του Πατρίκιου ανεβάζοντας το σκορ σε 1-3.
Στο 58` ο Πυλαριακος θα μυώσεις και πάλη το σκορ με τον Γερ. Κουγιανός που με ευθύβολο σουτ  τίναξε την μπάλα στα δίχτυα(2 – 3).  
Στο 68`  ο Στάβερης θα ανεβάσει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κοντινό σουτ (2 – 4).
Το πέμπτο γκολ για τους Φιλοξενούμενου θα σημείωση στο 73` ο Ταραζής με κοντινό πλάσε(2 – 5).
Στο 78` ο Λιναρδάτος με κεφάλια θα ανεβάσει το δίκτυ του σκορ στο (2 – 6).
Στο  84` γκολ ο θα πετύχει ο Μίτα για τον  Πυλαριακος (3 – 6)
Πρόννοι:Μασαλής, Todorov, Χιόνης, Σολωμός, Χρούτας, Λιναρδάτος, Τραυλός, Αναγνώστης (78΄ Κουρκουμέλης Αρ ), Ντεμάι (70' Μανέντης), Κατσιλίδης (22' Ταραζής), Στάβερης.
Πυλαριακός:Πατρίκιος, Καρούσος, Μακρής, Θεοδώρατος, Μίτα, Μιχελής, Καρουσος, Κουγιανός, Γιαννάτος, Πάπα, Φούκας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.