ΝΙΚΗ ΣΤΟ... ΡΕΛΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ



Στο γήπεδο Μακρυωτικων η ομάδα του Παπυργιακου είχε εύκολο απόγευμα με την τοπική ομάδα της Ερυσσου  κερδίζοντας  με (1 – 3) για την 13η αγωνιστή της Β` κατηγορίας . Οι παίχτες του Παπυργιακου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να ονειρεύεται θετικό
αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να κλείνει υπέρ του  Παπυργιακου. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα είχαν ήδη πάρει το δρόμο τους και το μόνο που έμενε ήταν το τελικό σφύριγμα της λήξης παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες της Ερυσσου να μειώσει τη διαφορά. Το τελικό σκόρ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν η ομάδα του Παπυργιακου δεν ήταν χαλαρή στη τελική προσπάθεια  ενώ είχαν και δυο δοκάρια.
Στο 9` ο Παπυργιακος άνοιξε το σκορ με  δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του  Θ. Παγουλάτο (0 – 1). Στο 16'  ο Τουρλας θα σημαδέψει  το οριζόντιο  δοκάρι. Ο Παπυργιακος θα συνεχίσει  να επιτίθεται με τους Τουρλα και Ερμαλ να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να διεβρινουν το σκορ. Στο δεύτερε μέρος και συγκεκριμένα στο 48' ο Τουρλας θα βρει αμαρκάριστο των Ερμαλ και αυτός εύκολα θα πλασάρει για το (0 – 2). Στο 65' ο Ερμάλ θα σκοράρει για τρίτη φορά για των Παπυργιακο με κοντινο πλασε (0 – 3). Δεύτερε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 68`  μετά από προβολή  του Ερμαλ. Το μόνο που θα καταφέρει η Ερυσσος είναι να μειώσει το σκορ στο 76` με πέναλτι που θα κερδίσουν από τον Κουγιανό και θα εκτελέσει ο Αρώνης , ο τερματοφύλακας του Παπυργιακου θα αποκρούσει αλλά η μπάλα θα πάει πάλι στα πόδια του Αρωνη που δεν θα αστοχήσει (1 – 3).
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Νικολετάτος, Ζαμπέλης Διον. Ζαμπέλης Γ. (32' Καψάλης Διον.), Καψάλης Xρ., Τραχάνης, Ζαμπέλης Απ., Κουταλάς, Tavani G. (66' Καββαδίας), Τσιβόλας, Αρώνης, Papa Ag (80' Βρυώνης.
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Κουγιανός, Κουμαριώτης, Κλωνής (46' Ν. Κοκκόσης), Τόκος, Απέργης, Τζάκης, Παγουλάτος Θ., Σπηλιώτης, Ψαχούλιας (58' Τρίτσης),Τούρλας, Γεωργάκας (35' Ερμάλ).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.