ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΝΩ ΓΗ



Με το εντυπωσιακό 2-3 κέρδισε εκτός έδρας η Ανωγη τους Προννους και εξασφάλισε την συμμετοχή της  στα μπαράζ ανόδου. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με τους Ληξουριώτες να είναι αρκετά επιθετικοί και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όπου σημείωσαν και τα τρία  τέρματα τους . Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στης ορέξεις των παιχτών της Ανωγης και έχασαν δικαία από μια ομάδα που άθελε περίστερο το ματς.
Η ομάδα από το Λιξουρι ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9'  μετά από ωραίο πάσα του Μπενάτου στον Μοσχονά που με  σουτ άνοιξε το σκορ. για την ομάδα του 0 – 1. Δυνατό σουτ του Κουρκουμελη στο 15` θα περάσει άουτ .Οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν στο 17` με τον Κουρκουμελη αυτή την φόρα να βρίσκει στόχο στο δυνατό σουτ που επιχείρησε  1 – 1. Οι παίκτες των γηπεδούχων δεν θα χαρούν για πολύ γιατί στο 21` ο Αδηλίνης θα αξιοποίηση την πάσα του Μπενάτου και με πλάσε μέσα από την περιοχή θα βάλει πάλι μπροστά τους Ληξουριώτες. Στο 42` η φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν ακόμα ένα τόρμο με τον Αδηλίνη που εκμεταλλευτικέ την μπαλιά του Μοσχονα και με σουτ ανέβασε το δίκτυ του σκορ στο 1-3 υπέρ των φιλοξενούμενων . Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά ανιαρό με ελάχιστες ευκαιρίες και πολλά λάθη , Ένα από αυτά τα λάθη θα εκμεταλλευτή ο Ντεμάι στο 76` και θα μύωση για τους γηπεδούχους 2 – 3. Το τέλος του αγώνα βρήκα τους παίκτες της Ανωγης να πανηγυρίζουν την έσοδο της ομάδος στα μπαράζ ανόδου μετά από μια αρκετά καλή χρόνια για την ομάδα τους.
Πρόννοι: Μασαλής, Διαμαντάτος (45' Σολωμός), Κουρκουμέλης Αρ, Χρούτας, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ, Μπλιάπτης, Ταραζής (52' Τραυλός), Μανέντης, Στάβερης (44' Ντεμάι), Τοντοροφ.
Ανωγή: Θεοφιλάτος (61' Αντωνέλλος), Γερολυμάτος, Μαλλιώρης, Κουρούκλης, Γιακουμάτος, Μπερδεμπές (65 Αντωνόπουλος), Σούπας, Αδηλίνης, Μοσχονάς, Μπενάτος (72' Γρηγορόπουλος), Παπαδάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.