ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΜΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ,ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ



Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση τα Ομαλα νικήσαν τα Διλινατα με 3-1 το πρωί της Κυριακής στο Δακ . Αργοστολιου και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση . Ο αγώνας ήταν μέτριος μιας και ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων .  
  Έχοντας τον αέρα ευνοϊκό στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Ομαλων κυριάρχησε σημειώνοντας δυο τέρματα εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο το πλεονέκτημα τους της έδινε ο αέρας . Τα Διλινατα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των Ομαλών , παίζοντας παθητικό ποδόσφαιρο όντας καλά κλεισμένα από τους Γηπεδούχους .Στο δεύτερο μέρος η εικόνας του αγώνα δεν άλλαξε πολύ , τα Διλινατα προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος  στους  σκορ αλλά η πολύ καλά στημένη ομάδα των Ομαλων δεν του έδωσε τα περιθώριο να το επιτιμούν. Εστί με αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά τα Διλινατα μένουν εκτός τετράδα.

 Το σκορ θα ανοίξει για τα Ομαλα στο 28` με τον  Καλογηρατο που εκμεταλλευτικέ το λάθος του αμυντικού του έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλάσε έγραψε το 1-0.
Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 33`  ο Κ. Γκαζάρ με πολύ ωραία απ' ευθείας φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Τα Διλινατα θα προσπαθήσουν να απαντήσουν αλλά τα σουτ του Σπ. Τζωρτζάτο στο 37` και Αναλυτή στο 42` δεν θα βρουν στόχο.  Στο 59` δυνατό σουτ του  Τζωρτζάτου μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει με δυσκολία ο Ατουρ . Στο 76` ο Σκριβάνο με σουτ έξω από την περιοχή θα αναγκάσει σε δύσκολη αποκόμιση τον τερματοφύλακα των Ομαλων . Οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν το ανέβασμα των παιχτών των Διλινατων σε μια αντεπίθεση στο 85` θα σημειώσουν το 3 – 0 με τον Γεωργόπουλος που θα βγεί μόνος του απέναντι από τον Μίχο και δε θα δυσκολευτεί στο πλασάρει. Στο 90+2 τα Διλινατα θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Φιορατου ,με τον Μηλιώνη να ευστοχεί γράφοντας το τελικό 3 – 1.
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Γκαζάρ Δ., Τσακαρισιάνος Σπ., Μηλιαρέσης, Καλογηράτος, Παγουλάτος, Μπελτσώνιας, Μετάϊ, Γεωργόπουλος.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Μίσκα, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Δημ., Ψαριανός, Δούκας, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Φιοράτος

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.