ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ



Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αύριο Σάββατο  και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής στην  Α` κατηγορία  . Ξεχωρίζει η αναμέτρησης ανάμεσα σε  EΙΚΟΣΙΜΙΑ και ΔΙΛΙΝΑΤΑ και ξεχωριστό ενδιαφέρων θα έχει και η αναμέτρηση της ΑΕΚ και του ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ  . Εύκολο μας για ΑΟΚΙ με ΟΔΥΣΣΕΑ στην Ιθάκη. Ενώ ΣΑΜΗ - ΟΜΑΛΑ και ΠΡΟΟΔΟΣ – ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ συνθέτουν δυο πολύ αμφίρροπα ζευγάρια .  


Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 11η  αγωνιστική στη Β’ κατηγορία η οποία θα διεξαχθεί  την Κυριακή . Σίγουρα το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ Φωκάτων και Ανωγής. Εύκολο έργο θα έχουν μάλλον οι Πρόννοι στα Μακρυώτικα με την καταδικασμένη σε υποβιβασμό ομάδα της Ερύσσου. Ενδιαφέρον το παιχνίδι του Παπυργιακού με τον Ηρακλή, ιδιαίτερα μετά το τελευταίο αποτέλεσμα του.

Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες… μάχες του Σαββατοκύριακου το kefalonia sports news  σας βάζει  στο … αγωνιστικό κλίμα των 16 μονομάχων.

Pregame  13ης αγωνιστικής Α’ κατηγορίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/2/13

ΟΔΥΣΣΕΑΣ  -  ΑΟΚΙ

Το Σάββατο το πρωί 11:00 στην Ιθάκη ο ουραγός ΟΔΥΣΣΕΑΣ υποδέχεται τον ΑΟΚΙ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα από την Εικοσιμια, που ουσιαστικά τους απομάκρυνε από τις δυο πρώτες θέσεις, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και αυτό το ματς είναι ότι πρέπει για να ξανανεβάσουν την ψυχολογία τους. Ο Οδυσσέας με την σειρά του θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα ,ξέροντας ότι η ομάδα του ΑΟΚΙ είναι μεν καλύτερη, αλλά θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα . Έτσι και αλλιώς στην Ιθάκη ο Οδυσσέας έχει δείξει ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος
Προγνωστικά : Νίκη ΑΟΚΙ εύκολα δύσκολα (2) .  
Διαιτητες :  Κομητοπουλος Π., Μουζακιτης Β., Λυμπεροπουλος Θ. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΑΕΚ  -  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Το Σάββατο το μεσημέρι 15:00 στο Δακ Αργοστολίου η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ  υποδέχεται τον ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ. Η ΑΕΚ περνά μια εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος  έχοντας στα δυο τελευταία ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο σκοράρει συνολικά 10 τέρματα, κρατώντας ταυτόχρονα το μηδέν στην άμυνα. Όπως καταλαβαίνετε η ομάδα του Σ. Παπαδατου θα κατεβεί στο γήπεδο με σκοπό να συνεχίσει να αποδίδει καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο.  Ο αγώνας για των ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ είναι αρκετά σημαντικός, αν κερδίσουν ή έστω πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από  την ΑΕΚ θα έχουν τεράστιο ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό όφελος απέναντι στου διεκδικητές των δυο προνομιούχων θέσεων, για τα μπαράζ , αν υποθέσουμε ότι την πρώτη και την δεύτερη θέση την έχουν καπαρώσει από τώρα η ΑΕΚ και η Εικοσιμια που έχουν ξεφύγει αρκετά από τις άλλες ομάδες.
 
Προγνωστικά : Η .λογική λέει ΑΕΚ αλλά ο Παλληξουριακος έχει κίνητρο(1)      
Διαιτητες : Βουτσινας Ν., Γασπαρατος Γ., Κωστοπουλος Σ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ  -  ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό μενού κλείνει με το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στης Κεραμειες στης 15:00 η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ θα διασταυρώσει … τα ξίφη της με τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ . Η γηπεδούχοι έρχονται από μια αναπάντεχη ισοπαλία με τα Φωκατα (ομάδα Β` κατηγορίας) για το θεσμό του κυπέλλου  , και λογικά θα παλέψουν να πάρουν το «τρίποντο» για να αμβλυνθούν η  εντυπώσεις και να αποδείξουν ότι είναι εδώ. Εξάλλου θέλουν να διατηρήσουν σε απόσταση ασφάλειας τους διώκτες τους ,περιμένοντας συνάμα στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να το εκμεταλλευτούν. Μην ξεχνάτε ότι την ερχομένη αγωνιστική έχουμε  το αναμεταξύ τους ντέρμπι στης Κεραμειες. Τα Διλινατα έρχονται από μια βαριά ήττα- αποκλεισμό  από την ΑΕΚ για το κύπελλο, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τους διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα. Με το κλίμα, λοιπόν, να είναι αρκετά βαρύ οι «Τοξότες» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να ξεχάσουν τα όσα συνέβησαν προχθές, αφού ακολουθεί η εκτός έδρας αποστολή στης Κεραμειες .Πρόκειται για ένα ματς, όπου ο κυρ Τ. Φωης   οι παίκτες του θα δώσουν τα… ρέστα τους για τη διπλό, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την είσοδος του στην τετράδα τον μπαράζ.

Προγνωστικά :  Προβάδισμα  θα δώσουμε στην Εκοσιμια , αλλά τα Διλινατα έχουν την ομάδα να πάρουν βαθμό. (1Χ).  
Διαιτητες : Τριαντος Δ., Βασιλοπουλος Δ., Γιαννοπουλου Κ.
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2/13

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  -  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Την Κυριακή το μεσημέρι 15:00 στην Ιθάκη η ΠΡΟΟΔΟΣ θα αναμετρηθεί για δεύτερη συνεχόμενο ματς με τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ, αυτή την φόρα (την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκαν για το κύπελλο με μεγάλο νικητή 0-2 τον «Παγκε»)  για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι θέλουν αυτή τη φόρα να είναι αυτή που θα πανηγυρίσουν την νίκη που τους εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή τους  στην κατηγορία, και να πάρουν «εκδίκηση» για την ήττα στο κύπελλο και για  να πάρουν τα… πάνω τους οι παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνεχείας . Ο Παγκεφαλληνιακος θα κατεβεί στο γήπεδο με την ιδία δοκιμασμένη  συνταγή που κατέβηκε την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο .Η ομάδα του κυρ. Βουτσινα άργησε αλλά όπως δείχνουν και τα αποτελέσατε βρήκε τα πατήματα της παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο, περνώντας επιτέλους και αποτελέσματα.
        
Προγνωστικά :  Θεωρούμε ότι η Προοδο έχει πιθανότητες για την νίκη. Απα την άλλη ο Παγκε μπορεί να ξανακάνει την ζημία  για αυτό (12)
Διαιτητες :  Μολφετας Π., Σκαλτσης Α., Παιζης Π.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Α.Ο.ΣΑΜΗΣ  -  Α.Σ.ΟΜΑΛΑ
Η αναμέτρηση που ρίχνει αυλαία στην 13η αγωνιστική της Α` κατηγορία θα διεξαχθεί το μεσημέρι  της Κυριακής 15:00 στο Δακ Αργοστολιού  και φέρνει αντιμέτωπους την ομάδα της ΣΑΜΗΣ κα την ομάδα των ΟΜΑΛΩΝ σε ένα αμφίρροπο ματς . Αμφότερα και τα δυο σωματεία δεν αγωνιστήκαν την περασμένη αγωνιστική,  λόγο κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να έχουν 15 απραξία που μπορεί να επηρεάσει αγωνίστηκα. Για την  τυπικά γηπεδούχος  ΣΑΜΗ ο αγώνας αυτός είναι «κλειδί»,  με νίκη θα εξαφανίσει κάθε πιθανότητα για υποβιβασμό και θα κοίταξε ακόμα πιο ψηλά, ενώ σε περίπτωση ήττας δεν χάνετε μεν  αλλά θα έχει  άγχος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τα ΟΜΑΛΑ έχουν μεν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και σε αυτό το ματς θέλουν να δείξουν ότι έχουν την ομάδα για κάτι παραπάνω. Όπως λένε και οι άνθρωποι του σωματείου «όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα».
Προγνωστικά : Και τα δυο σωματεία έχουν πανό κατά τις ίδιες πιθανότητες για νίκη για αυτό εμείς λέμε (1Χ2)
Διαιτητες : Τριαντος Δ., Γρουζης Ε., Γιαννοπουλου Κ.
  
   Τα αποτελέσματα των ομάδων στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα

Ομάδες
Α.Ο.Κ.Ι.
ΑΕ
ΚΕΦ.
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΠΑΛ/ΞΡΙΑΚ
ΟΣ
ΠΡΟΟΔΟ
ΙΘΑΚΗΣ
ΣΑΜΗΣ
ΟΜΑΛΑ
ΟΔΥΣΣΕ
ΥΣ
ΠΑΓΚΕΦ/
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
-



ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
-



ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
-


ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


-

Α ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ


-

ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

-


ΑΟ ΣΑΜΗΣ


-

ΑΣ ΟΜΑΛΑ



-
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ



-

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ



-
 
      πηγη:epski.gr/
Pregame  11ης αγωνιστικής Β’ κατηγορίας
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2/13
                         ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Το παιχνίδι το οποίο ανοίγει την αυλαία αυτής της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε Παπυργιακό και Ηρακλή που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:30 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι την πρηγούμενη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους και αναμένεται να είναι πιο ξεκούραστη από τους αντιπάλους τους, έρχονται όμως από ήττα από τα Φωκάτα με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι απ’την άλλη έρχονται από δύο σερί νικών και η τελευταία μάλιστα από το τοπικό ντέρμπι με τους Πρόννους και δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Διαιτητής του αγώνα ο Γ.Γασπαράτος με βοηθούς τους Β.Λογοθέτη και Σ.Κωστόπουλο.
Προγνωστικά: Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη (περισσότερο ο Παπυργιακος για να μείνει σε τροχιά play-off), θα δούμε...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                     Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ-Α.Ο.ΑΝΩΓΗΣ

Η αγωνιστική συνεχίζεται στις 15:00 στις Κεραμείες όπου τα πρωτοπόρα Φωκάτα αντιμετωπίζουν την Ανωγή. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στην βαθμολογία και έχουν βάλει πλώρη για την Α’ κατηγορία, νίκησαν και μέσα στα Μακρυώτικα τον Πυλαριακό με 2-3 και δείχνουν ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ευρεία νίκη κόντρα στην Έρυσσο με 6-0 και μπήκαν στην τετράδα όπου και θέλουν να βάλουν τις βάσεις αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα στις Κεραμειές, καθότι ο έτερος διεκδικητής Πυλαριακός έχει το ρεπό του.
Διαιτητής του αγώνα ο Χ.Αβάζαρος με βοηθούς τους Δ.Καλαφάτη και Β.Λογοθέτη.
Προγνωστικά: Θεωρούμαι ότι τα Φωκάτα είναι το φαβορί του αγώνα, όμως η Ανωγή μπορεί να κάνει τη ζημιά.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                    Α.Ο.ΕΡΥΣΣΟΣ-Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ

Ο αγώνας ο οποίος κλείνει την αυλαία στην Β’ κατηγορία είναι αυτός που θα διεξαχθεί στις 15:00 στα Μακρυώτικα όπου η Έρυσσος θα υποδεχθεί την ομάδα των Πρόννων. Οι γηπεδούχοι έρχονται από βαριά ήττα από την Ανωγή και μάλλον θα είναι η ομάδα η οποία θα αποχαιρετήση την κατηγορία καθότι δεν δείχνει ααγωνιστικά σημάδια για να αποδείξει το αντίθετο. Από την αντίπερα όχθη οι Πρόννοι έρχονται από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή όμως είναι στις προνομιούχες θέση στο play-off και θέλει να πάρει το τρίποντο για να διατηρηθεί ψηλά και να περιμένει ένα στραβοπάτημα των Φωκάτων για να πλησιάσει την πρώτη θέση.
Διαιτητής του αγώνα ο Αγγ.Βουτσινάς με βοηθούς τους Β.Μουζακίτη και Θ.Λυμπερόπουλο
Προγνωστικά: Θεωρούμαι ότι οι Πρόννοι είναι καλύτερη ομάδα και δύσκολα ή εύκολα αναμένεται να πάρουν τη νίκη
  Τα αποτελέσματα των ομάδων στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα


Ομάδες

ΑΝΩΓΗΣ

ΕΡΥΣΣΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΡΟΝΝΟΙ

ΦΩΚΑΤΑ

ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
-
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
-


ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ

-

ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ

-

ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ



-
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

-
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ


-

  πηγη:epski.gr/
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.