ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ… 6 – 0



Μεγάλη νίκη πετυχε ο Ηρακλης με αντίπαλο τον Πυλαριακο στο γήπεδο του με το εκπληκτικό 6-0. Οι Ηρακλείδης ήταν πολύ καλή σε αντίθεση με τους Πλαρυνους που δεν μπόρεσαν αν και στα πρώτα λεπτά του ματς έδειχναν ότι θα είχαν καλύτερη τύχη . Αλλά μετά το 20` άρχισαν  να έχουν
προβλήματα ,με των Ηρακλή να κερδίζει αρκετά μετρά στο γήπεδο και να βγαίνει  καλύτερα στην επίθεση. Στο 25` 0 Ηρακλής θα ανοίξει το σκορ με των   Καμπίτσης που εκμεταλλευτικέ την ωραία πάσα του Μαρατου και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει(1 – 0). Μέχρι την ανάπαυλα του αγώνα ο Ηρακλής έχασε αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του  39’ που την κεφάλια του Καμπίτση ύστερα από κόρνερ  θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Θεοδωράτος.  Το δεύτερο μέρος θα αρχίσει με δυνατή βροχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να των διακόψει για 15`. Όταν ξαναμπήκαν οι ομάδες στο γήπεδο ο Ηρακλής έμοιαζε αφηνιασμένος παίρνοντας ουσιαστικά την θέση της καταιγίδας και έπνιξε κυριολεκτικά των αντίπαλο του που δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Στο 62’ ο Γιώργος Καμπίτσης  θα πάρει το ριμπάουντ από την ασθενή αποκρούσει του τερματοφύλακα και με πλάσε από την μικρή περιοχή θα σκοράρει (2 -0). Ο Πυλαριακος θα χάσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ποταμιανο στο 65`. Στο 68’ ο Μιχάλης Διαμαντάτος θα σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (3 – 0). Στο 71’ ο Δημήτρης Καμπίτσης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με σουτ  έξω και πλαγία από την μεγάλη περιοχή που αιφνιδίασε τον Μακρη (4 – 0). Στο 75’ ο Ανδρέα Σπαθή θα εκμεταλλευτή την πάσα του συμπαίκτη του και θα χρηστεί  σκόρερ (5 – 0). Το σκόρ έκλεισε στο 87’ ο Γιώργος Καμπίτσης έγινε αποδέκτης της μπάλας και πάνω στη γραμμή σχεδόν έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, σε αντεπίθεση που είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τον ίδιο για το 6-0.
Ηρακλής: (Γ. Γαβριελάτος), Κολυβάς, Μαράτος, Μανέντης Στ., Μεταξάς, Ρασσιάς Γ., Σπαθής Ανδρ. (Μέριανος), Καμπίτσης Σπ., Μανέντης Αλ., (80' Μηλιαρέσης) Καμπίτσης Δημ., Ρασσιάς Σπ.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Καρούσος Παν., Θεοδωράτος, Παπαδάτος, Μέτα, Μιχελής, Μπαλάϊ, Κουγιανός, Γασπαρής Αλ., Ποταμιάνος, Γασπαρής Νικ. (80' Καρούσος Σπ.).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.