Α1`ΠΟΛΟ:Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

                                          

ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  -  Ν.Ο.ΧΙΟΥ  9-7


Πολύ μεγάλη νίκη η οποία του επιτρέπει να κοιτάζει πλέον διαφορετικά την υπόθεση τετράδα, πέτυχε το Αργοστόλι επί της Χίου το προηγούμενο Σάββατο με 9-7 (1-0, 3-4, 3-2, 2-1).
Το αποτέλεσμα είναι μεν μίνι έκπληξη, αλλά η διακύμανση του σκορ καθώς και η γενικότερη παρουσία των 2 ομάδων μέσα στο νερό άλλα έδειξε.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι Κεφαλλονίτες ήταν μπροστά στο σκορ και το μόνο που κατάφερε η Χίος ήταν να ισοφαρίσει 2 φορές (4-4 και 6-6).
Στην τέταρτη μάλιστα περίοδο, το Αργοστόλι ξέφυγε ακόμα και με 3 γκολ για να ολοκληρώσει την μεγάλη νίκη του με 9-7 και πλέον να είναι σε θέση Ευρώπης με το τέλος του πρώτου γύρου.
Σκόραραν για την νικήτρια ομάδα οι Ε. Δουδέσης 3, Στελάτος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Μπουρνάζος 1, Παπαδόπουλος 1 και Σαλάχας 1.
Για την Χίο που απογοήτευσε και πλέον είναι τρίτη, σκόραραν οι Μιράλης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Κόχειλας 2 και Μιμίδης 1.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος οι 2 διαιτητές απέβαλλαν με κόκκινη κάρτα τον Μιράλη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα της ομάδας του.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                     ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   -  ΠΑΟ   7 - 8
Στην Νέα Σμύρνη, παραλίγο να γίνει η μεγάλη έκπληξη. Ο Πανιώνιος μπήκε ψυχωμένα στο παιχνίδι, και ακολουθούσε από πολύ κοντά τον ΠΑΟ, οι παίκτες του οποίου είχαν το μυαλό τους αλλού. Μάλιστα όλα ήταν ρευστά, για το αν κάποιοι από αυτούς θα αγωνίζονταν στο παιχνίδι. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό, αλλά είχε να κάνει με την παρουσία κάποιου από τους παίκτες της ομάδας στην 13αδα. Μετά από διαβουλεύσεις, μπήκαν έστω και αργά όλοι για ζέσταμα. Αλλά, όπως είναι φυσικό, είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να είσαι συγκεντρωμένος στον αγώνα και παραλίγο οι πράσινοι να το πληρώσουν. Γενικά στον ΠΑΟ τρώγονται με τα ρούχα τους, και είναι κρίμα επειδή το φετινό ρόστερ είναι πολύ καλό και θα μπορούσε να διεκδικήσει νίκες ακόμα και με τους 2 πρώτους.
Ο αγώνας ήταν κλειστός και πήγε εκεί που ήθελε ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟ απώλεσε μάλιστα πέναλτι με τον Δήμο Δερμιτζάκη στις αρχές της τέταρτης περιόδου (5-7), και οι κυανέρυθροι πήραν τα επάνω τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7-7. Το γκολ όμως του Κατσιαούνη περίπου 3' πριν από το τέλος έδωσε την νίκη στους πράσινους.
Τελικό σκορ 7-8 (2-3, 1-1, 3-3, 2-2).
Σκόραραν για τον Πανιώνιο οι Κουτσιαλής 4, Αναστασιάδης 1, Θωμάκος 1 και Τζαμαντάκης 1.
Για τον ΠΑΟ σκόραραν οι Αφρουδάκης Γ. 3, Παπαδόγκωνας 3, Κουρλιάφτης 1 και Κατσιαούνης 1.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                     ΠΑΟΚ  -  Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ   6  -10

Στην Ηλιούπολη, τα Χανιά (γηπεδούχα) αποτέλεσαν εύκολη λεία για τον ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην τέταρτη θέση.
Ο αγώνας ξέφυγε από την  αρχή για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι πήραν προβάδισμα 5 γκολ (1-6). Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν μάλλον εύκολο για τον ΠΑΟΚ που είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Κεχαγιά (απέκρουσε και πέναλτι του Βλοντάκη), τον Σολανάκη, τον Αλιχανίδη και τον Χρυσοσπάθη.
Από τα Χανιά ο Βλοντάκης πάλεψε πολύ, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Γαλανίδης.
Τελικό αποτέλεσμα 6-10 (1-2, 1-5, 2-2, 2-1)
Σκόραραν για τον ΠΑΟΚ οι Αλιχανίδης 3, Σολανάκης 2, Χρυσοσπάθης 1, Σαρησσάβας 1, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου 1 και Βαχαρέλης 1.
Για τα Χανιά σκόραραν οι Βλοντάκης 4, Βιζυράκης 1 και Μπατάκης 1.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                     Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ - Ν.Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7 - 10

Στην Πάτρα η τοπική ομάδα πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε την Κέρκυρα, αλλά δεν κατάφερε να αντέξει μέχρι το τέλος, Οι απροπόνητοι παίκτες του Κ. Σακκαλή, είναι πραγματικά άξιοι θαυμασμού τις τελευταίες αγωνιστικές. Δείχνουν, ότι αν είχαν την δυνατότητα να προπονηθούν κανονικά και χωρίς προβλήματα, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν στα ίσια την παραμονή τους στην Α1.
Η Κέρκυρα από την άλλη, κατάφερε να βρεθεί πλέον με την λήξη του πρώτου γύρου στην 8η θέση και να βλέπει με διαφορετικό μάτι την υπόθεση παραμονή, αφού όλα πλέον περνούν από τα χέρια της.
Τελικό αποτέλεσμα 7-10 (2-1, 1-4, 3-1, 1-4).
Σκόραραν για τον ΝΟΠ οι Μπέγκοβιτς 3, Κανελλόπουλος 2, Δανουρδής 1 και Τοράκης 1.
Για την Κέρκυρα σκόραραν οι Μεζίλης 3, Γαλανός 2, Ζαρκαντζάς 2, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1 και Αποσκίτης 1.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                Π.ΦΑΛΗΡΟ  -  ΒΟΥΛΙΑΣΓΜΕΝΗ  5  -  20

Τέλος στο Τροκαντερό, το Π. Φάληρο δεν κατόρθωσε να προβάλλει καμία απολύτως αντίδραση στην Βουλιαγμένη η οποία και συνέτριψε τους γηπεδούχους με 5-20 (0-8, 2-5, 0-6, 3-1)
Φυσικά και μόνο το 8-0 της πρώτης περιόδου αποδεικνύει την τεράστια διαφορά που είχαν οι 2 ομάδες προχθές.
Σκόραραν για το Π. Φάληρο οι Ενλοου 1, Βερύκοκος 1, Παναγούλης 1, Φλώρος 1 και Σίμος 1.
Για την Βουλιαγμένη 5 γκολ πέτυχε ο Γούνας και ακολούθησαν οι Καρούντζος 3, Βλαχόπουλος 3, Τίγκας 3, Μασμανίδης 2, Βουλγαράκης 2, Κομάντινα 1 και Μυλωνάκης 1.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                               ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2  -  21

Πολύ εύκολα, όπως εξάλλου αναμενόταν, έκανε το 11/11 ο Ολυμπιακός και συνεχίζει αήττητος την κούρσα τοτυ πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί σήμερα απέναντι στην πολύ κακή Ηλιούπολη την οποία και συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 21-2 (7-0, 6-1, 3-1, 5-0).

Ο Γιάννης Φουντούλης ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ τερμάτων σε 1 αγώνα, σκοράροντας 9 φορές, ενώ ακολούθησαν οι Μάγιαρακ 3, Καπότσης 2, Κολόμβος 2, Καλογεράκος 2, Μουρίκης 1, Σχίζας 1, Λιαπάκης 1.
Για την Ηλιούπολη σκόραραν οι Κουλιεράκης 1 και Αγγελίδης 1.

Πλέον ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος και η βαθμολογία έχει ως ακολούθως:

1. Ολυμπιακός 33
2. Βουλιαγμένη 28
3. Χίος 25
4. ΠΑΟΚ 22
5. Αργοστόλι 19
6. ΠΑΟ 18
7. Χανιά 12
8. Κέρκυρα 10
9. Π. Φάληρο 9
10. Πανιώνιος 8
11. Ηλιούπολη 8
12. ΝΟΠ 0
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.