ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΑΜΗ



Σε ένα πάρα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι την Κυριακή το μεσημέρι στις Κεραμειές, η Εικοσιμία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη βαθμολογική απώλεια του Α.Ο.Κ.Ι. και έφερε 2-2 με την ομάδα
της Σάμης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν άριστα διαβασμένη και δείχνουν ότι είναι μία ομάδα που πρέπει να προσεχθεί από όλους τους αντιπάλους ενώ στην Εικοσιμία είναι εμφανείς οι απουσίες ποδοσφαιριστών. Δικαιολογημένα τα παράπονα των φιλοξενούμενων για το πέναλτι που δόθηκε στου γηπεδούχους, αλλά και για τη ανατροπή του Γ.Αμούργη από τον Καραΐσκο προς το τέλος του αγώνα.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 6’ ο Αρ.Αμούργης εκτελεί φάουλ, με την μπάλα να φτάνει στη μεγάλη περιοχή να δημιουργείται σύγχυση με τον Αραβαντινό να το εκμεταλλεύεται και με σουτ να κάνει το 0-1.
*Στο 10’ ο Ι.Αμούργης μπαίνει ταχύτατα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Καραΐσκος θα του πει ¨όχι¨.
*Στο 21’ κόρνερ του Κ.Αντωνάτου, ο Κ.Κουμαριώτης πιάνει την κεφαλιά η οποία θα φύγει άουτ.
*Στο 28’ σουτ του Π.Κορσιάνου, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
*Στο 39’ μετά από σέντρα του Π.Κορσιάνου, δημιουργείται σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων κάτι που εκμεταλλεύεται ο Γερασιμάτος και κάνει το 1-1.
*Στο 49’ σουτ του Ι.Αμούργη από πλάγια θέση, όμως  ο Καραΐσκος μπλοκάρει.
*Στο 55’ το ωραίο σουτ του Κ.Νικολοβιέννη να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Καραΐσκο και να κάνει το 1-2.
*Στο 64’ ο διαιτητής δείχνει πέναλτι εις βάρος του Μεσοροπιάν, με το πέναλτι να  το εκτελεί εύστοχα ο Αντωνάτος και να κάνει το 2-2.
*Στο 68’ ο Κονόμη θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει το Φιλιππάτο από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, χωρίς όμως επιτυχία.
*Στο 75’ ένα σουτ του Αντ.Κορσιάνου θα φύγει άουτ.

Oι συνθέσεις
Α.Ο. Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Κουμαριώτης Κ., Βολτέρας (50΄ Γαρμπής), Κουλάκης, Μινέτος Χρ. (λ.τ. 33΄ Τασιούλης ), Γερασιμάτος, Κονόμη, Κορσιάνος Αντ., Αντωνάτος Κ., Μινέτος Ι., Κορσιάνος Π.
Α.Ο. Σάμη:(Θ.Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος Β., Αμούργης Αρ., Μιχαλίτσης, Μεσοροπιάν, Καππάτος, Αραβαντινός, Νικολοβιέννης Κ., Σταμούλης, Αμούργης Ι. (92΄ Αυγερινός), Άννινος-Χωραφάς Κ. (83΄ Δευτεραίος). 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.