ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ… «ΠΡΟΟΔΟ» Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ



Ισοπαλία (1 – 1) έληξε  το τοπικό ντέρμπι στην Ιθάκη μεταξύ του Οδυσσέα και της Προόδου. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν με αρκετό κόσμο στην μεσαία γραμμή  ,αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται εκατέρωθεν  λάθος πάσες, λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες,  αρκετά  φάουλ ,  με  το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό. Οι γηπεδούχοι παρόλο που προηγηθήκαν αρκετά νωρίς (5`), δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν και να φύγουν νικητές από το γήπεδο.
Σε αντίθεση με του φιλοξενούμενους  που πάλεψαν αρκετά και δικαιώθηκαν στα δεύτερο ημίχρονο με το πολύ ωραίο τέρμα του Κουτσουβελη περνώντας έναν βαθμό ,και δείχνοντας ότι στην Ιθάκη θα είναι αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος .
 Στο 5` ο Αρταβάνης θα βάλει μπροστά την Πρόοδο , όταν εκμεταλλευτικέ το φάουλ που εκτέλεσε ο Δευτεραίος από το κέντρο του γηπέδου και δεξιά φέρνοντας την μπάλα στην κάρδια τις άμυνας του Οδυσσέα  κατέβασε την μπάλα ανενόχλητος και με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ( 1 – 0). Μετά το γκολ η ομάδα του Οδυσσέα προσπάθησε να επιτεθεί με σκοπό την ισοφαρίσει ,με την καλύτερη της ευκαιρία να είναι το απευθείας φάουλ στο 18` του Φατούρου να περνάει λίγο άουτ. Στο 52` ο Οδυσσαες θα φεριε το ματς στα ισια , όταν ο πολύ δραστήριος Κουτσουβελης θα κλέψει την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και προς την περιοχή της Προόδου και με ωραία ενεργεία ,και δυνατό σουτ δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια στον τερματοφύλακα της Προόδου γράφοντας το (1 – 1). Μετά την ισοφαρίσει οι παίχτες της Προόδου ξύπνησαν , έκαναν ευκαιρίες με την  σπουδαιότερη στο 57`   το απευθείας  φάουλ του Δευτεραιου να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα .
Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ: (Ο. Κωστόπουλος),Ραυτόπουλος-Τσιντήλας (Τσάμης)-Δόριζας-Παπαδόπουλος-Λαγκαδάς-Πρεβεζιάνος-Βλασσόπουλος-Δευτεραίος Αρταβάνης (Κωστόπουλος)-Τσίρος-Χάνος.
Π.Α.Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ.-Φατούρος-Χαιδεμενάτος-Μαλιακρίδας-Μαρούλης-Μορφέσης-Lila-Νουτσάτος (Μαρούδας)-Κουτσουβέλης Π.-Προσαλέντης-Renato B.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.