Pregame : ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη η Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Κεφαλονιάς με τρεις  αγώνες. Μεγάλο ενδιαφέρων έχουν τα ματς ανάμεσα στην ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ και ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ , και ΑΕΚ – ΔΙΛΙΝΑΤΑ . Ενώ τα ΦΩΚΑΤΑ θα αντιμετωπίσουν την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ.   Οι αγώνες είναι διπλοί  

 Το πρωί στης 11:30 στο Δημ. Ιθάκης   Πρόοδος και «Παγκε» θα διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που έχει αμφίρροπο χαρακτήρα. Η Πρόοδος  θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτή την έδρα της και να πάρει ένα αποτέλεσμα του θα μπορέσει να το διαχειριστή στην ρεβάνς στο Αργοστόλι. Ο θεσμός του κυπέλλου έχει για την Πρόοδο ένα ακόμα κίνητρο(εκτός ότι είναι ένα σημαντικός τίτλος)  για να των κυνηγήσει μιας και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της, και όπως καταλαβαίνετε θα ήθελε να είναι μια εκ τον δυο ομάδων. Από την άλλη  ο Παγκεφαλληνιακος  θα ταξιδέψει στην Ιθάκη για να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα , και να μπορέσει αν είναι δυνατών να σκοράρει . Στα τελευταία ματς η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της , και στην ομάδα θέλουν να δείξουν ότι αυτή η αγωνιστική ανάκαμψη δεν είναι προσωρινή. 
 Το μεσημέρι  15:00 στης Κεραμειες τα Φωκατα θα φιλοξενήσουν την Εικοσιμια σε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί, και δεν είναι άλλο από την Εικοσιμια .  Τα Φωκατα έχοντας την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ θα προσπαθήσουν να την  εκμεταλλευτούν και να κλέψουν την νίκη από τον μεγάλο του αντίπαλο. Δύσκολο αλλά το κύπελλο έχει  πάντα αρκετές εκπλήξεις. Η Εικοσιμια έχοντας  σαφώς καλύτερη ομάδα (μην ξεχνάμε του χωρίζει μια κατηγορία ) θα προσπαθήσει να τελείωση την  δουλεία  στο πρώτο ματς , για να έχει το κεφάλι της ήσυχο και να αφοσιωθεί στο κυνήγι του πρωταθλήματος  .
 Την ιδία ώρα 15:00 στο Δακ Αργοστολίου η ΑΕΚ θα υπεδέχθη τα Διλινατα ίσως στο πιο δυνατό βάσει ονομάτων ζευγάρι αυτής της φάσεις . Η ΑΕΚ φέτος έχει βάλει στόχο τα πάντα και φυσικά το κύπελλο έχει περίοπτη θέση. Ο αγώνας είναι μεν δύσκολος αλλά έχει και την ομάδα αλλά και την «δίψα» για να μπορέσει να υπερκεράσει το εμπόδιο που λέγετε Διλινατα. Έξαλλου την περασμένη Κυριακή κέρδισε τους Διλιναδες σχετικά εύκολα με (4-0). Είναι μεν το φαβορί αλλά πρέπει  να προσέξει αρκετά για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων .  Τα Διλινατα  θα παλέψουν το παιχνίδι και τις όποιες  πιθανότητες έχουν για ένα θετικό αποτέλεσμα . Σκοπό τους  είναι στο   δεύτερο παιχνίδι να μπορέσουν να έχουν πιθανότητες πρόκρισης.      
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.