Αγχωτική νίκη για ΑΕΚ



Η ΑΕΚ μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Παγκεφαλληνιακου  (1-0) με αυτογκόλ του Βεκεριδη . Ο αγώνας μέτριος ποιοτικά με την ΑΕΚ  να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία  αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει  φάσεις μπροστά στα καρέ του
Παγκεφαλληνιακου . Οι παίχτες του Σπ. Παπαδατου , προσπάθησα να παίξουν από τα άκρα , μήπως μπορέσουν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του «Παγκε» αλλά δεν  κατάφεραν  .
Ο Παγκεφαλληνιακος από την άλλη έχοντας αρκετούς παίκτες στο κέντρο έκλεινε τους χώρους μαρκάροντας ψιλά, κα με κορυφαίο και συνάμα (Μοιραίο)παίχτη τον πολύπειρο Βεκεριδη κρατούσαν   τους επιθετικούς της ΑΕΚ εκτός περιοχής.
Στο 17` ο Βεκεριδης θα εκτελέσει  φάουλ  λίγο  κάτω από το κέντρο και δεξιά φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ  με τον Πλατανιτι να μην μπορεί να σουτάρει σωστά .

Στο 33` ο Κουκλης  θα  εκτελέσει φάουλ από αριστερά όπως επιτίθεται η ΑΕΚ στελνόταν την μπάλα στην κάρδια της άμυνας του Παγκε   στην προσπάθεια να αποκρούσουν την μπάλα ο Βεκεριδης  άθελα του θα την βρει με το κεφάλι και θα ξεγελάσει τον Ζαμπαυτη καταλήγοντας στα δίχτυα του(1 – 0).
Στο 41` σε μια γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΚ από δεξιά ο Χασαι θα βρει τον Ζαβαλή μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζαμπαυτη .

Μεγάλη ευκαιρία για να κλείδωση το ματς στο 48` θα χάσει ο Πολλακης που δεν μπόρεσε να σουτάρει σωστά σε σχεδόν άδεια εστία. Στο 67` ο Παγκεφαλληνιακος  θα απειλήσει την εστία του Ανιννου όταν σε κόρνερ από αριστερά  του Ζαιμη και με την Βοήθιο του αέρα η μπάλα θα πάρει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο Ανιννος θα αποκρούσει με υπερένταση .

 Στο 80` ο Κοσματος δεν θα αξιοποίηση την σέντρα του Ζαβαλη  με το σουτ θα περνά  απελπιστικά άουτ.  
ΑΕΚ:(Σπύρος Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Πολλάκης (73' Κοσμάτος), Αντωνόπουλος, Χασάι, Ζάβαλης, Δρόσος (61' Μοσχονάς), Κουμαριώτης, Λούλουδας.
Παγκεφ/κος:(Νίκος Βουτσινάς) Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Γερ., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Βεκερίδης (85' Κίριο), Παπαθεοδωρόπουλος, Νουρεντίνι, Ζαΐμι, Πλατανίτης, Ίγκλις (65' Τούρλας), Κοτίνης (87' Βουκελάτος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.