Παπακωνσταντίνου: "Δεν αλλάζει κάτι στη Δ' Εθνική"

Παπακωνσταντίνου: "Δεν αλλάζει κάτι στη Δ
 Η αντίστροφη μέτρηση για την ενοποίηση Γ'-Δ' Εθνικής ξεκίνησε σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, που χειρίζεται αυτά τα θέματα επιβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει το σχέδιο, ενώ καθησύχασε τα σωματεία της Δ' Εθνικής ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όσον αφορά τον υποβιβασμό. Αντίθετα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Ας δούμε τι μας είπε:
 
Υπάρχει τίποτα καινούργιο όσον αφορά την ενοποίηση Γ' - Δ' Εθνικής;
"Ναι υπάρχει. Πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία ότι η Γ' Εθνική θα είναι ερασιτεχνική Κατηγορία από τη νέα περίοδο και ότι οι ΠΑΕ θα διαλύονται μέσα σε τρεις μήνες. Αυτό ανοίγει το δρόμο για την συνέχεια".
Και πώς θα προχωρήσει το σχέδιο;
"Απομένει να εξουσιοδοτήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ πιθανότατα εμένα και τον πρόεδρο της Β'-Γ' Εθνικής, κ. Καλογιάννη, για να προχωρήσει το σχέδιο".
Εχει αλλάξει κάτι ως προς αυτά που είχαν ανακοινωθεί στην αρχή;
"Όχι, για τη Δ' Εθνική δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Στους Ομίλους των 10 ομάδων θα υποβιβαστούν οι τέσσερις και οι έξι θα πάρουν μέρος στη νέα Κατηγορία. Μια διαφοροποίηση ίσως να υπάρξει στη Β' Εθνική".
Δηλαδή;
"Αντί για δύο Ομίλους των 14 ομάδων, να έχουμε δύο Ομίλους με λιγότερες ομάδες. Από τα ακούσματα που έχω, ίσως κάποιες ομάδες φοβούνται ότι θα μειωθούν τα έσοδα".
Ισχύει ότι την προσεχή Τετάρτη θα έρθετε μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σαρρή στην Πάτρα για την συγκέντρωση της Π.Ε.Σ.;
"Ναι ισχύει. Μας κάλεσαν οι άνθρωποι και εκτός απροόπτου θα είμαστε στην Πάτρα. Αλλωστε κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, έρχομαι συχνά στην περιοχή και έχω επαφές με παράγοντες".

http://www.pelop.gr/BAΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.