Ε.Δουδέσης: «Κάτι καλύτερο από πέρυσι»



Ένας από τους καλύτερους σε απόδοση πολίστες του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Ευάγγελος Δουδέσης!
Ο περιφερειακός του Ναυτικού Όμιλου Αργοστολίου είναι από τους ηγέτες της ομάδας του, που
φιγουράρει στην 5η θέση του πρωταθλήματος μετά από δέκα αγωνιστικές, καθώς μέχρι τώρα έχει πετύχει 22 γκολ και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ (μαζί με Ανδρέα Μιράλη, πίσω από Γιάννη Φουντούλη και Χρήστο Αφρουδάκη).
Ο ίδιος δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό του παρά μόνο για την ομάδα, αν και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους για τη φετινή απόδοση του που είναι εξαιρετική.
Πλησιάσαμε τον Ευάγγελο, λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό και του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για το φετινό Αργοστόλι που κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Η ήττα με 9-7 από τους πράσινους ήρθε στο τέλος και ενώ όλα έδειχναν οτι ο ΝΟΑ ήταν ικανός να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα:
"Είχαμε ένα κακό δίλεπτο στο τέταρτο οκτάλεπτο που μας κόστισε. Το 6-4 το κάναμε 6-6 αλλά τα τρία σερί γκολ που δεχτήκαμε σε εκείνο το διάστημα μας στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα" είπε ο Δουδέσης και συνέχισε:
"Η ήττα αυτή δε σημαίνει κάτι για εμάς. Συνεχίζουμε καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην 5η θέση ενώ υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Κεφαλονιά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στα υπόλοιπα ματς έτσι ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι".
“Ο Ιγκόρ Ρατσούνιτσα αποχώρησε με τις ευχές διοίκησης, προπονητών και παικτών του ΝΟΑ για την Ιταλία ,το υπόλοιπο ρόστερ είναι ικανό να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία.”
 http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.