ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙAΚΟΥ



Α`  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική πράξη νουμ. 12 στην Α’ Κατηγορία. Σίγουρα το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού είναι το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι και Εικοσιμίας, αλλά και το Διλινάτα-Α.Ε.Κ. που έχει και αυτό μεγάλο ενδιαφέρον. Φαβορί τα Ομαλά και η Σάμη, με Πρόοδο και Οδυσσέα αντίστοιχα. Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και το παιχνίδι του Παγκεφαλληνιακού με τον Παλληξουριακό. Όλα τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Αργοστολίου.


Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τρεις αναμετρήσεις έχει τα πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Β` κατηγορία. Από το πρόγραμμα δεσπόζει η αναμετρήσει στα Μακρυωτικα ανάμεσα στον Πυλαριακο και τα Φωκατα . Από εκεί και πέρα, το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τους Προννους έχει το δικό του ενδιαφέρον . Ευκολότερο έργο έχει η Ανωγη που θα παίξει με την ουραγό Ερυσσο. Τέλος ο Παπυργιακος έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.
Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή 27/01/13

                            Pregame 12ης αγωνιστικής Α’ Κατηγορίας

 ΣΑΒΒΑΤΟ 26/01/13
                                   Α.Σ.ΟΜΑΛΑ  -  Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής είναι το Σαββάτο στις 10:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου τα Ομαλά  θα υποδεχθούν την Πρόοδο  σε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Τα Ομαλά έρχονται από ήττα κόντρα στον Παλληξουριακό με 1-0, αλλά η αγωνιστική τους εικόνα κρίνεται ικανοποιητική και θα προσπαθήσουν να πάρουν το συγκεκριμένο παιχνίδι για να είναι ακόμα πιο άνετη βαθμολογική. Το ίδιο ισχύει και για την Πρόοδο η οποία έρχεται από ισοπαλία με σκορ 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον Οδυσσέα και η ίδια με την σειρά της θα προσπαθήσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.
Διαιτητής του αγώνα ο Γ.Γασπαράτος με βοηθούς τους Αγγ.Βουτσινά και Π.Αβάζαρο.
Προγνωστικά: Θεωρούμει ότι τα Ομαλά έχουν ένα μικρό προβάδισμα αλλά ως εκεί καθώς η Πρόοδος μπορεί να κάνει τη ζημιά.(1Χ)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Α.Ο.ΣΑΜΗΣ-Π.Α.Ο.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ της Σάμης και του Οδυσσέα το οποίο θα δίεξαχθεί το Σαββάτο στις 12:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Η Σάμη έρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα στις Κεραμειές εναντίον της Εικοσιμίας με σκορ 2-2 και δείχνει μια ομάδα που μπορεί να πάρει παιχνίδια και βαθμούς απ’όλους τους αντιπάλους της. Από την άλλη το δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα πήρε ο Οδυσσέας κόντρα στο τοπικό ντέρμπι με τον Οδυσσέα με σκορ 1-1 και θα προσπαθήσει να σώσει την κατηγορία στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος αρχίζοντας με αυτό κόντρα στη Σάμη.
Διαιτητής του αγώνα ο Ευαγγ.Γρουζής με βοηθούς τους Κ.Κιόση και Χ.Αβάζαρο.
Προγνωστικά: Το φαβορί του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι σίγουρα η ομάδα της Σάμης(1).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                     
                                                Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Ε.Κ.
Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου τα Διλινάτα θα υποδεχθούν την ομάδα της Α.Ε.Κ.. Οι περσινή πρωταθλητές έρχονται από ένα «τρελό» ματς κόντρα στον Α.Ο.Κ.Ι., όπου πήραν την ισοπαλία με σκορ 4-4 και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πράγματα και στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα της Α.Ε.Κ.. Από την άλλη η ομάδα της Α.Ε.Κ. έρχεται από δύσκολη νίκη κόντρα στο «Πάγκε» με 1-0 και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να κρατήσει σε απόσταση τους διώχτες της.
Διαιτητής του αγώνα ο Ν.Βουτσινάς με βοηθούς τους Π.Κομητόπουλο και Δ.Ματιάτο.
Προγνωστικά: Μεγάλο παιχνίδι που δεν χωράνε προγνωστικά, όμως δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Α.Ε.Κ. (Χ2).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΥΡΙΑΚΗ  27/01/13
               Π.Α.Ο.ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου στις 12:30 ο Παγκεφαλληνιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παλληξουριακού. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα με σκορ 1-0 κόντρα στην Α.Ε.Κ., αλλά παρά την ήττα έκαναν μια καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς σε αυτό το ματς ώστε να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα της πρωτεύουσας. Από την άλλη ο Παλληξουριακός έρχεται από νίκη με 1-0 κόντρα στα Ομαλά και θέλει να πάρει το πόντο ή πόντους για να παραμείνει σε τροχιά play-off.
Διαιτητής του αγώνα ο Δ.Ματιάτος με βοηθούς τους Π.Παΐζη και Αλ.Σπυράτο.
Προγνωστικά: Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες και δεν χώράνε προγνωστικά(1Χ2).
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                              Α.Ο.Κ.Ι.-Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Το παιχνίδι το οποίο ρίχνει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής είναι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. και Εικοσιμίας το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία με σκορ 4-4, ένα παιχνίδι που έχασαν μέσα απ’τα χέρια τους καθώς προήγηθηκαν και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Εικοσιμία έρχεται και αυτή από ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της κόντρα στην Σάμη και θέλει να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πλησιάσει και πάλι την Α.Ε.Κ. στην βαθμολογία σε περίπτωση που στραβωπατήσει η τελευταία κόντρα στα Διλινάτα, κάτι που βέβαια ισχύει και για τον Α.Ο.Κ.Ι.
Διαιτητής του αγώνα ο Ελ.Μενεγάτος με βοηθούς τους Ευαγγ.Γρουζή και Σ.Κωστόπουλο.
Προγνωστικά: Τεράστιο ντέρμπι που δεν χωράει καμία πρόγνωση για την τελική έκβαση του παιχνιδιού(1.2)
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής ανοίγει την Κυριακή το πρωί 10:30 με το ματς  άμεσα στην ΑΝΩΓΗ και την ΕΡΥΣΣΟ στο Δακ. Αργοστολιού. Οι  γηπεδούχοι  θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες για την τετράδα και η Ερυσσος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχεδία της Ανωγης  .Η ομάδα της Ερυσσου έχει τα τελευταία ματς αρκετά προβλήματα που φαντάζουν άλυτα ειδικότερα μετά την ήττα από τον Ηρακλή που την έφερε στην τελευταία θέση παίζει με την πλάτη στον τοίχο.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το απόγευμα της Κυριακής στις 15:00. στα Τζανάτα  θα διεξήχθη το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον  ΗΡΑΚΛΗ και τους ΠΡΟΝΝΟΥΣ . Οι γηπεδούχοι έχοντας σώσει κατά μεγάλο ποσοστό την κατηγορία μετά το μεγάλο «διπλό» της περασμένος αγωνιστικής , θα κατέβουν σε αυτό το παιχνίδι για να πάρει ότι μπορεί από ομολογουμένως μια καλύτερη ομάδα. Για την ομάδα των Προννων  η νίκη σε αυτό των αγώνα είναι μονόδρομος αν θέλει να κυνηγήσει την πρωτιά. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο γήπεδο των Μακρυωτικων την  Κυριακή  15:00   αναμένεται να πέσει η αυλαία τις αγωνιστικής με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στων ΠΥΛΑΡΥΑΚΟ και τα ΦΩΚΑΤΑ .  Ο Πυλαριακος μετά από αρκετέ χρόνια είναι κοντά στην είσοδο του στα πλέει  οφ του πρωταθλήματος ,και αυτός ο αγώνας είναι το κλειδί για να  μπορέσει να το κάνει πραγματικότητα οπότε καταλαβαίνετε ότι η νίκη είναι  μονόδρομος .Τα Φωκατα θα πάνε στα Μακρυωτικα για να αποδείξουν ότι αυτά είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, ο Πυλαρυακος είναι ένα μεγάλο εμπόδιο αλλά η ομάδα του Αθηναίου έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει το ματς.   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.