35 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι και το κατάφερε καθώς μέχρι το 35ο λεπτό είχε πετύχει και τα 4 γκολ που έκριναν την αναμέτρηση κόντρα στα Διλινάτα!

Εντυπωσιακή λοιπόν, η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ επικράτησε δίκαια με 4-0 των περσινών πρωταθλητών ΕΠΣΚΙ και έριξε «μπετόν» στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ΑΕΚ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή στο παιχνίδι τον Αλκη Κρούτη, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα συνολικά τέσσερα τέρματα της ομάδας του.
Το πρώτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ μόλις στο 7ο λεπτό που άνοιξε και το σκορ για την ΑΕΚ. Τα άλλα δύο ήρθαν στο 34ο (με σούτ μέσα από την περιοχή) και 35ο λεπτό (με Κεφαλονιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μοσχονά). Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 20΄ο Κουμαριώτης με σουτ μέσα από την περιοχή είχε βάλει το δεύτερο γκολ των «κιτρινόμαυρων» του Αργοστολίου.
Τα Διλινάτα γνώρισαν μετά από καιρό ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να ανησυχήσει τον Τάκη Φωή είναι πως η ομάδα του για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δέχεται 4 γκολ (4-4 με το ΑΟΚΙ την προηγούμενη αγωνιστική).

ΔΙΛΙΝΑΤΑ :(Τ. Φωής), Μίχος, Μίρτο, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Κ. (68' Μηλιώνης), Τζωρτζάτος Δημ., Θεοδωρακάτος, Σκριβάνος (72' Παππάς), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Κίριο (46' Τσάκος).
ΑΕΚ: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Χασάι, Κούκλης (72' Περιβολάρης), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης (74' Δρόσος), Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς (77' Εμιλλιάνο), Κουμαριώτης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.