7Χ7 Η Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ


Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία του Σαββάτου η ομάδα της Α.Ε.Κ. ξεπέρασε και το εμπόδιο των Ομαλών και συνεχίζει απτόητη το έργο της στην Α' Κατηγορία. Η Α.Ε.Κ. η΄ταν καλύτερη σε όλα το διάστημα του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα των Ομαλών. Πλέον με τα αποτελέσματα του Α' Γύρου η Α.Ε.Κ. έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα για την 1η θέση και η ομάδα των Ομαλών ένα χειροκρότημα για την προσπάθεια της στον Α' γύρο του πρωταθλήματος.


Φιλμ του αγώνα:
*Μόλις στο 2' η Α.Ε.Κ. κάνει το 1-0 αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουμαριώτη, η μπάλα θα φτάσει μέσα στη περιοχή των Ομαλών και μέσα σε σύγχυση ο Κοσμάτος άπτεται της ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
*Στο 7' ο Περιβολάρης βρίσκει ωραία τον Πολλάκη, ο οποίος εξίσου ωραία θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και θα κάνει με δυνατό σουτ το 2-0.
*Στο 11' θα γίνει το 3-0 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Θωμά.
*Στο 20' σέντρα του Στεφανάτου, θα βρει το Πολλάκη μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του τελευταίου θα φύγει ψηλά άουτ.
*Στο 23' κόρνερ του Κουμαριώτη θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι, καταλήγει στον Πολλάκη ο οποίος θα πλασάρει ψηλά άουτ.
*Στο 68' ο Κουκλής θα πάρει την κεφαλιά η οποία θα φύγει άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουμαριώτη.
*Στο 73' ωραίο σουτ του Πολλάκη. θα αποκρούσει δύσκολα με τα πόδια ο Αρτούρ.
*Στο 75' σουτ του Περιβολάρη και πάλι θα πει ''όχι'' ο Αρτούρ.
*Στο 79' και πάλι ο Πολλάκης θα κάνει το σουτ το οποίο θα φύγει ελάχιστα άουτ.


Συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος (75΄ Παυλάτος), Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Θωμάς (75΄Εμιλιάνο), Κοσμάτος (86΄Δρόσος), Περιβολάρης, Κουμαριώτης Π.
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τσακαρισιάνος Χρ., Γκαζάρ Διον. (72΄ Φραγκιάς), Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Τζάκης, Μετάι (86΄Μινέτος), Καπετάνιος, Γκαζάρ Κ. (85΄ Βαλλιανάτος), Γεωργόπουλος, Μπελτσώνιας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.