ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΣΕ Α` & Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




  6ης Αγωνιστική  Α’ Κατηγορίας
 Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική της Α’ κατατηγορίας με τα ματς που ξεχωρίζουν να ειναι αυτά των: Παγκεφαλληνιακού-Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα-Ομαλά και
Παλληξουριακού-Σάμης τα οποία όλα θεωρούνται και ντέρμπι. Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει η Εικοσιμία απένταντι στον Οδυσσέα και η Α.Ε.Κ. απέναντι στην Προόδο.



4η Αγωνιστική  Β’ Κατηγορίας

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η δράση  στα γήπεδα της Β` κατηγορίας ΕΠΣΚΙ.  Το ποιο σημαντικό  είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΝΩΓΗ και τα ΦΩΚΑΤΑ ,
ενδιαφέρων έχουν και τα αλλά δυο ματς  μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ με τον γείτονα ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ , και  τον  ΠΡΟΝΝΩΝ  με την ΕΡΥΣΣΟ, ρεπό έχει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος  ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
Πάμε όμως να δούμε τα ματς αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/12/12

                          Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ- Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σαββάτο στις 11:00 στο γήπεδο των Κεραμειών όπου η Εικοσιμία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Οδυσσέα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα από την Α.Ε.Κ. με 2-0 χωρίς όμως να αφήσουν αρνητικές εντυπώσεις και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες με έναν θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται και αυτή με την σειρά τους από ήττα μεσοβδόμαδα από τον ίδιο αντίπαλο (Α.Ε.Κ.) με σκορ 4-0 για το κύπελλο και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν το θεσμό και θα πάει για ότι καλύτερο σε ένα ματς όπου σίγουρα έχει δύσκολη αποστολή.
*Διαιτητής του αγώνα ο Π. Μολφέτας με βοηθούς τους Π. Κομητόπουλο και Κ. Κιόση.
Προγνωστικά: Το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο είναι σίγουρα η ομάδα της Εικοσιμίας.

                               Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-Α.Ο.Κ.Ι.
Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 15:00 όπου ο Παγκεφαλληνιακός θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Κ.Ι..
 Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα από την ομάδα της Σάμης που δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα τα οποία λύθηκαν έγκαιρα με την τελικά παραμονή του Ν. Βουτσινά στον πάγκο της ομάδας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εμφατική νίκη με τα Ομαλά με σκορ 4-0 και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
*Διαιτητής του αγώνα ο Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Γ. Γασπαράτο και Δ. Ματιάτο.
Προγνωστικά:  Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει σίγουρα δύναμη και πάθος, πάντως δίνουμε ένα προβάδισμα στην ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι..

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/12/12 
                                    Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ-Α.Ε.Κ.
Η 6η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Ιθάκης όπου η ομάδα της Προόδου θα αντιμετωπίσει αυτή της Α.Ε.Κ.. 
Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα και μάλιστα στην έδρα τους απο τον Παλληξουριακό με 2-3 χάνωντας έτσι το αήττητο σερί που έτρεχαν. Από την άλλη η ομάδα της Α.Ε.Κ. έρχεται από νίκη στο ντέρμπι με την Εικοσιμία με σκορ 2-0 και πάει με την δυνατή καλύτερη ψυχολογία στο γειτονικό νησί.
*Διαιτητής του αγώνα ο Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους Αγγ. Βουτσινά και Β. Μουζακίτη.
Προγνωστικά: Πιστεύουμε ότι έυκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει η ομάδα της Α.Ε.Κ..

                          Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Στο ΔΑΚ Αργοστολίου την Κυριακή στις 15:00 ο Παλληξουριακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σάμης σε ένα ντέρμπι νικητών καθώς αμφότεροι έρχονται από νίκες.
Ο Παλληξουριακός που είναι και τυπικά γηπεδούχος έρχεται από μεγάλο διπλό στην Ιθάκη με την ομάδα της Προόδου με σκορ 2-3 και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη καθώς η μέχρι τώρα πορεία που πραγματοποιεί το Ληξούρι μόνο τυχαία δεν είναι. Από την άλλη η ομάδα της Σάμης έρχεται από νίκη με σκορ 2-1, νικώντας τον Παγκεφαλληνιακό, δείχνωντας στοιχεία άκρως θετικά ενόψει τις δύσκολης συνέχειας και με την ψυχολογία στα ύψη.
*Διαιτητής ο Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους Γ. Γασπαράτο και Θ. Λυμπερόπουλο.
Προγνωστικά: Πολύ μεγάλο ντέρμπι και θεωρούμε όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά.

                                 Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Σ.ΟΜΑΛΩΝ
Η 6η αγωνιστική κλείνει την ίδια ώρα και μέρα στο γήπεδο των Κεραμειών, όπου τα Διλινάτα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ομαλών. 
Οι γηπεδούχοι έρχονται από νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Οδυσσέα με σκορ 1-2 και επέστρεψαν στις νίκες. Η ομάδα των Ομαλών έρχεται από ήττα κόντρα στον Α.Ο.Κ.Ι., ένα αποτέλεσμα μάλλον αναμενόμενο για τα Ομαλά καθώς η διαφορά δυναμικότητας και κυρίως εμπειρίας ήταν εμφανείς. Στα συν πάντως για τα Ομαλά ότι η νεανικήτους ομάδα δεν παρατά κανένα παιχνίδι και κάλλιστα το συγκεκριμένο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα.
*Διαιτητής του αγώνα ο Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους Π.Μολφέτα και Χρ. Αβάζαρο.
Προγνωστικά: Το παιχνίδι είναι ντέρμπι αλλά δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στα Διλινάτα λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας.



ΣΑΒΒΑΤΟ: 01/12/12
Προσθήκη λεζάντας
 Η αυλαία της 4ης αγωνίστηκες για το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας ανοίγει το Σάββατο στα Τζαννατα 15:00 με το «γειτονικό» ντέρμπι   ανάμεσα στον ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΝΩΝ και τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ
Ο γηπεδούχος  ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να ψάχνει μια νίκη-ξέσπασμα, για να μπορέσει να ξεκολλήσει από τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, που έχουν κάνει τη θέση του ιδιαίτερα επισφαλή έως τώρα. Ο αντίπαλος σίγουρα δεν «τρομάζει» τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά έχει παίχτες που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι με μια μόλις ενέργεια τους. Ο Παπυργιακος έχει στόχο την τετράδα και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, φεύγοντας αλώβητος και από τα Τζαννατα  όπως έπραξε και κόντρα στα Φωκατα . Ο Παπυργιακος είναι το φαβορί .

ΚΥΡΙΑΚΗ : 02/12/12
Στο Δακ Αργοστολίου την Κυριακή το πρωί 12:30 η ΑΝΩΓΗ  υποδέχεται τα ΦΩΚΑΤΑ 
.Η Ανωγη  έρχεται από την νίκη στα Μακρυωτικα και θέλει το δύο στα… δύο, απέναντι σε έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο όπως είναι τα Φωκατα .
Τα Φωκατα έρχονται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον Πυλαριακο και με κεκτημένη ταχύτητα θέλει να καθαρίσει το ματς ,και να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα που είναι και ο στόχος τους για φέτος . Τα Φωκατα έχουν το πάνω χέρι .

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής κλείνει στα Τζαννατα το μεσημέρι 15:00  της Κυριακής  εκεί όπου η ΠΡΟΝΝΟΙ υποδέχεται σαν γηπεδούχος την ΕΡΥΣΣΟ .
 Οι «κιτρινοπράσινοι» με την ψυχολογία να είναι στα ύψη θέλουν οπωσδήποτε να τελειώσουν ματς από νωρίς για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Η Ερυσσος αν και σχετικά ποιο αδύναμη ομάδα από τους Προννους θα παλέψει για την έκπληξη . Οι γηπεδούχοι λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα .    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.