"Πλήρωσε" τα σκισμένα... δίχτυα το Αργοστόλι!


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε τελικά το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου με 10-9 ωστόσο η μεγάλη είδηση του αγώνα ήταν μια φάση που συνέβη 45 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού.
 Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε με 10-9 και στην επίθεση βρισκόταν ο ΝΟΑ που προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Ο Βαγγέλης Δουδέσης σούταρε, η μπάλα μπήκε γκολ αλλά επειδή τα δίχτυα των τερμάτων στο
Ποσειδώνιο ήταν... σκισμένα η μπάλα δεν μπόρεσε να σταματήσει και έφυγε μακριά από το τέρμα!
Από εκείνο το σημείο και για τέσσερα περίπου λεπτά επικράτησε αναβρασμός! Ο Σκαλοχωρίτης έδειξε γκολ, όπως και ο λαινσμαν που είναι υπεύθυνος για αυτές τις φάσεις, αλλά ο Αχλαδιώτης είπε... κόρνερ. Τελικά για έναν περίεργο λόγο και μετά από διαβουλεύσεις στη γραμματεία, επικράτησε η άποψη του δεύτερου διαιτητή και όχι του πρώτου από τον ορισμό του ΣΕΔΥ (ο Σκαλοχωρίτης, που ήταν ο πρώτος, μόλις είδε τον κριτή τερμάτων να δείχνει γκολ έδειξε γκολ...).
Στο Αργοστόλι διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση που τελικά έκρινε και το νικητή μιας και αν μέτραγε το τέρμα η κεφαλονίτικη ομάδα θα ισοφάριζε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.
Πάντως δυο είναι οι απορίες που μας δημιουργούνται: Πρώτον γιατί ο Σκαλοχωρίτης δεν πήρε πάνω του τη φάση, ως πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, από τη στιγμή που έδειξε ο ίδιος αρχικά οτι ήταν γκολ και δεύτερον πώς είναι δυνατόν να διεξάγονται παιχνίδια Α1 Εθνικής κατηγορίας με τέρματα που είναι σκισμένα; Μάλιστα και τα δυο δίχτυα στα τέρματα του Ποσειδώνιου είναι σκισμένα (!!!) καθώς στο 1ο οκτάλεπτο πάλι μπήκε γκολ με τον ίδιο τρόπο αλλά εκείνο μέτρησε...
Λίγη παραπάνω προσοχή από όλους δεν βλάπτει! Και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ που δεν έχει ευθύνη για το γεγονός το σημερινό και για την περίφημη φάση που είτε το θέλουμε είτε όχι στιγμάτισε και έκρινε το αποτέλεσμα.
Σήμερα τα σκίσμενα δίχτυα τα "πλήρωσε" ακριβά ο ΝΟ Αργοστολίου, να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος...

--------------------------------- ΠΑΟΚ-ΝΟ Αργοστολίου 10-9--------------------------------

Ο δικέφαλος του Βορρά πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρώνμ και αυτή στο γκολ.
Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν στο Παλαιό Φάληρο, που  νίκησε την τοπική ομάδα με 8-7 και σήμερα στο βαθμολογικό ντέρμπι επικράτησε του Αργοστολίου με 10-9, στο Ποσειδώνιο.

Οι παίκτες του Γούναρη θα μπορούσαν να είχαν πάρει μεγαλύτερη διαφορά, στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, από το 6-5, αλλά έχασαν τις ευκαιρίες να πετύχουν παραπάνω γκολ και στη συνέχεια έγινε ντέρμπι.
Στο 1’ 14΄΄ πριν τη λήξη, μια φάση… άναψε τα αίματα στην πισίνα, αλλά τελικά επικράτησε ψυχραιμία, κυρίως από την πλευρά του προπονητή του Αργοστολίου. Σε επίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα φάνηκε να μπαίνει στα δίχτυα, αλλά επειδή ήταν σκισμένα στο σημείο εκείνο, η φάση δεν ήταν καθαρή. Υπήρξε διαφωνία των δύο διαιτητών με τον Σκαλοχωρίτη, να δείχνει γκολ και τον Αχλαδιώτη κόρνερ. Τελικά το γκολ δεν μέτρησε, υπήρξε εκνευρισμός, αλλά όλα τελείωσαν ομαλά.
Το φιλμ του αγώνα

ΠΑΟΚ-ΝΟ Αργοστολίου 10-9
Τα 8άλεπτα:
3-2, 3-3, 3-2, 1-2
Τα γκολ του ΠΑΟΚ (Γούναρης): Κόλιανιν 3, Σαρησάββας 2, Αλιχανίδης 2, Μιτελούδης 1, Παπάς 1, Χρυσοσπάθης 1.
Τα γκολ του Αργοστολίου (Ανδρεάκος): Δουδέσης 5, Ρατζούνιτσα 3, Παπαδόπουλος 1.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης-Αχλαδιώτης

Α1 ΑΝΔΡΩΝ (3η Αγωνιστική): Τέσσερις στην κορυφή με τρία στα τρία

Οι τέσσερις πρωτοπόροι της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση πήραν αυτό που ήθελαν - εύκολα ή δύσκολα - κάνοντας το τρία στα τρία στη σημερινή 3η αγωνιστική κι έτσι ισοβαθμούν πάλι στην κορυφή.
Πανεύκολο έργο στις έδρες τους είχαν ο ΝΟ Χίου (15-1 επί του ΝΑΟ Κέρκυρας), ο ΝΟ Βουλιαγμένης (16-3 τον ΝΟ Πατρών) και ο Ολυμπιακός (15-3 το Φάληρο), ενώ δυσκολότερα επιβλήθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ επί του ΝΟ Χανίων. Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ, 10-9 τον ΝΟ Αργοστολίου στο Ποσειδώνιο. Ισοπαλία 9-9 έφερε πάλι ο ΓΣ Ηλιούπολης στην έδρα του, αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο που πήρε τον πρώτο του βαθμό.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός - Π. Φάληρο 15-3
Παναθηναϊκός - ΝΟ Χανίων 9-7
ΠΑΟΚ - ΝΟ Αργοστολίου 10-9
ΓΣ Ηλιούπολης - Πανιώνιος 9-9
ΝΟ Χίου - ΝΑΟ Κέρκυρας 15-1
ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Πατρών 16-3
Η Βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός           3          3          0          0          53-17    9
-. Ολυμπιακός              3          3          0          0          47-14    9
-. ΝΟ Βουλιαγμένης      3          3          0          0          49-19    9
-. ΝΟ Χίου                    3          3          0          0          44-16    9
......................................................................................................
5. ΠΑΟΚ                      3          2          0          1          26-30     6
6. ΝΟ Αργοστολίου       3          1          0          2          26-31    3
-.  ΝΟ Χανίων                3          1          0          2          18-33    3
8.  ΓΣ Ηλιούπολης        3          0          2          1          23-26     2
9.  Παλαιό Φάληρο         3          0          1          2          19-32    1
-.  Πανιώνιος                  3          0          1          2          24-39    1
.......................................................................................................
11.ΝΑΟ Κέρκυρας          3          0          0          3          14-39    0
-. ΝΟ Πατρών                 3          0          0          3          13-60    0
Επόμενη αγωνιστική (4η), 1/12: ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ποσειδώνιο), ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ, ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Π. Φάληρο), ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.