Α.Ε.Κ. ΚΟΡΥΦΗΣ, 2-0 ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

Σε ένα δυνατό παιχνίδι και από άποψης αγωνιστικής και κυριολεκτικής η Α.Ε.Κ. νίκησε 2-0 την ομάδα της Εικοσιμίας και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Α.Ε.Κ. μπήκε στον αγώνα με σκοπό να πάρει τη νίκη και το πέτυχε αφού εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες που της
παρουσιάστηκαν και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μ. Μοσχονά αφού με μία ασίστ και ένα γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
 Από την άλλη η πολύ καλή ομάδα της Εικοσιμίας η οποία έδειξε και στον σημερινό αγώνα ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει, είχε μεν την κατοχή και τον έλεγχο άλλα χωρίς αντίκρισμα αφού δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την ομάδα της Α.Ε.Κ. Στα πλην του αγώνα οι δυνατές φάσεις σε σημείο τέτοιο το οποίο ξέφευγε από τα αθλητικά πλαίσια αλλά και ο κακός πειθαρχικός έλεγχος από τον διαιτητή του αγώνα.
Φιλμ του αγώνα:
*Το 1-0 για την ομάδα της Α.Ε.Κ. θα γίνει έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μ. Μοσχονά από δεξιά, η μπάλα θα πάει στον Κρούτη ο οποίος με ωραία κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
*Στο 18’ ο Κούκλης θα κάνει ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Αντ. Κορσιάνο το οποίο όμως θα παρατηρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα.
*Στο 25’ τεράστια ευκαιρία θα ΄χασει η Α.Ε.Κ. έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Π. Κουμαριώτη, η μπάλα θα φτάσει στο Θωμά όμως δεν θα πιάσει την κεφαλιά όπως ήθελε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραΐσκου.
*Στο 27’ γίνεται το 2-0 με ένα όμορφο τέρμα για την ομάδα της Α.Ε.Κ., η μπάλα φτάνει από τα αριστερά στο Μοσχονά και εκείνος με ωραίο σουτ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Καραΐσκο.
*Στο 40’ ένα ανάποδο ψαλίδι από τον Αντ. Κορσιάνο έπειτα από εκτέλεση φάουλ όμως την μπάλα θα μπλοκάρει ο Άννινος.
*Στο 44’ ένα δυνατό μαρκάρισμα του Μινέτου πάνω στον Περιβολάρη, όμως και αυτό δεν θα τιμωρηθεί από τον διαιτητή του αγώνα.
*Στο 58’ ωραία ομαδική ενέργεια των παιχτών της Εικοσιμίας, όμως πριν μπάλα φτάσει στον Π. Κορσιάνο ο Κούκλης προλαβαίνει να απομακρύνει τον κίνδυνο.
*Στο 85’ η ομάδα της Εικοσιμίας θα μείνει με δέκα παίχτες, έπειτα από πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Χρ.Μινέτου πάνω στον Πολλάκη.

 Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.: (Σ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Λούλουδας, Ζάβαλης, Θωμάς, Κρούτη (75' Σωτήρ) Κοσμάτος (66' Πολλάκης), Μοσχονάς (88' Δρόσος), Π. Κουμαριώτης.
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Χρ., Μινέτος Γιαν. (58' Στεφανάτος), Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Παν., Κονόμη (75' Βολτέρας), Γερασιμάτος, Κουκλάκης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.