Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ

Ο τίτλος του άρθρου αντικατοπτρίζει απόλυτα το σημερίνο ματς που έγινε στο ΔΑΚ του Αργοστολίου, με τον πρώτο Παλληξουριακό να αντιμετωπίζει το φετινό φαβορί του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ., σε ένα ματς που δεν σηκώνει αμφισβήτησης για το ποιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Μια Α.Ε.Κ. η οποία δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, παίζωντας ωραίο ποδόσφαιρο. Από την
άλλη ο Παλληξουριάκός δεν έδειξε σε καμιά περίπτωση την ομάδα που βλέπαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Τα γκολ του αγώνα:

*Το 0-1 θα γίνει στο 22' με δράστη το Η. Κοσμάτο με πλασέ ύστερα από αντεπίθεση της Α.Ε.Κ.
*Στο 42' θα γίνει το 0-2 με τον Μοσχονά να περνάει και τον πορτιέρο του Παλληξουριακού και να δίνει έτοιμο γκολ στο Κούρτη ο οποίος δεν θα πει ΟΧΙ και με ευκολία θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
*Αμέσως μετά το σφύριγμα για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Π. Κουμαριώτης θα κερδίζει πέναλντυ το οποίο θα εκτελέση ο Μοσχονάς κάνωντας το 0-3.
*Το 0-4 θα πετύχει ο Η. Κοσμάτος με σουτ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παιχτών της Α.Ε.Κ.
*Το σκορ θα κλείσει με το καλύτερο γκολ του αγώνα ο νεαρότερος παίχτης του αγώνα, ο Π. Κουμαριώτης, ο οποίος θα κρεμάσει με πλασέ τον πορτιέρο του Παλληξουριακού κάνωντας το 0-5.

Οι συνθέσεις
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς), Βλάχος, Γαβαλάς, Αραβαντινός, Μαυροειδής, Βολιντσκι, Μαρκάτος Σπ. (59' Φαρακλός), Μαρκάτος Σωκ., Παπαδάτος, (46' Κοσμάτος) Λυμπερόπουλος, Καμινάρης, (Λαδάς Ι.), Λυκούδης 
ΑΕΚ:(Σπ. Παπαδάτος), Αννινος (70' Παυλάτος), Ψαλτης, Περιβολάρης, Κουκλης, Λουλουδας, Αντωνοπουλος, Θωμας, (70' Κοτίνης), Κρούτη (70' Ζάβαλης), Κοσματος, Μοσχονας, Κουμαριωτης.
Σημ: Ζητάμε συγνώμε για την παρουσιάση του συγκεκριμένου αγώνα αλλά αντιμετωπίζουμε ορισμένα τεχνικά προβλήματα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.