ΠΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ


Με μία πραγματικά επιβλητική εμφάνιση ο Πυλαριακος  συνέτριψε 4-0 την Ανωγη , στα Μακρυωτικα , σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της   Β` κατηγορίας . Με αιχμή του δόρατος τον  Νικ. Σταμουλης  με χαρ-τρικ στο 21',82`,90+ στο 26` χρίστηκε σκόρερ και ο Γρ. Σολδάτος    έδωσαν  την μεγάλη νίκη στην ομάδα του Πυλαριακου που τον φέρνει μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πινάκα της Β` κατηγορίας βλέποντας  με αισιοδοξία την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πυλαριακος  μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στάθηκε τυχερός, καθώς προηγήθηκε στο  21` στην πρώτη ουσιαστικά φάση  του αγώνα .  Ο Μιχελης προσπάθησε να σουτάρει, όμως η μπάλα κόντραρε στον στους αμυντικούς και κατέληξε στα πόδια του Νικ.Σταμουλη που με κοντινό πλάσε δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ !
Οι «Κυανέρυθρη» ήλεγξαν το παιχνίδι και στο 26`' ο Γρ. Σολδάτος    έπιασε κεφαλιά στο κόρνερ του Μιχελή  και διαμόρφωσε το 2-0. Στο δεύτερο η κυριαρχία του Πυλαριακου  επιβεβαιώθηκε στα τελευταία  λεπτά του αγώνα όταν ο Νικ.Σταμουλη δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 4-0  με δυο δικά του τέρματα, στο 82` με κοντινό πλάσε(3-0) ,και στο 90+όταν εκμεταλλευτικέ την ωραία  πάσα του  Γρ. Σταμούλη και με ωραίο πλάσε διαμόρφωσε το τελικό  (4-0)που στέλνει  την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, θεοδωράτος, Μπαλάϊ, Γασπαρής Νικ. (72' Κουγιανός), Γασπαρής Αλ., Πνευματικάτος, Ποταμιάνος, Μιχελής (Σταμούλης Γρ.), Σολδάτος, Σταμούλης Νικ., Πάππα.
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Παπαδάτος, Γερολυμάτος, Μπενάτος, Αβράμης, Μπερδεμπές, Μαλλιώρης, Μαρούλης, Γιακουμάτος, Αδειλίνης, Ρουχωτάς, Αντωνόπουλος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.