Ταλαιπωρία και... «Λευκή» ισοπαλία στα Τζαννατα




Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας ανάμεσα στο ΗΡΑΚΛΗ και την  ΕΡΥΣΣΟ με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας . Ο αγώνας δεν ήταν καθόλου καλός δείχνοντας ότι και τα δυο σωματεία θέλουν αρκετοί δουλεία. Ταλαιπώρησαν την μπάλα Στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋπόθεσης για κάτι καλό.  
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα προσπαθώντας να πιάσουν στον ύπνο του
γηπεδούχους χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με το δυνατό σουτ του  Μέτα να περνά άουτ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους θα έρθει στο 20`με τον  Δ. Καμπίτσης, να χάνει ευκαιρία να άνοιξη το σκορ .  Η καλύτερη στιγμή της συνάντησης να ανήκει στους γηπεδούχους  , όταν στο 44΄ ο Δ. Καμπίτσης «σημάδεψε» το δοκάρι της Ερυσσου σε απ`ευθειας κτύπημα φάουλ.  Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Ηρακλής πίεσε τον αντίπαλο του με σκοπό να σημείωση  το πολυπόθητο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες . Από την άλλη η Ερυσσος βλέποντας ότι δύσκολα θα σημείωση τέρμα προσπάθησε περισσότερο να εξασφαλίσει των βαθμό της ισοπαλίας. Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες να μοιράζονται  τους βαθμούς.
 Ηρακλής Πρ.:(Γ. Γαβριελάτος), Κορκός, Π. Καμπίτσης, Μαράτος, Μεταξάς, Γ. Ρασσιάς, Κορισιάνος, Σ. Καμπίτσης, Σ. Μανέντης, Δ. Καμπίτσης, Α., Μανέντης (84 Σολωμός), Κ. Βανδώρος (52' Κ. Νικολετάτος).
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνης), Ξ. Καμπανός, Καψάλης (88' Χρυσάφης), Ζαμπέλης, Σκιαδαρέσης, Αντύπας, Παπαδημητράτος, Τζιβόλας, Μέτα, τραχάνης, Κοψίνης, Ε. Καββαδίας (60' Μπέλλος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.