Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΙΘΑΚΗΣΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ



Το πάλεψε στην εντός  έδρας αναμέτρηση με τη ΠΡΟΟΔΟ  ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ  αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-2 με γκολ που δέχθηκε στο 87’. Νωρίτερα (55`) ο  Lila L. είχε ισοφαρίσει με σουτ από τη μικρή περιοχή το γκολ με το οποίο προηγούνταν η ΠΡΟΟΔΟΣ από το 25`. Ο Αγώνας ήταν σχετικά κάλος με την Πρόοδο να έχει τον  έλεγχο του παιχνιδιού στην
μεγαλύτερη διάρκεια του είχε τρία  δοκάρια με τους Πρεβεζιάνο, Λαγκαδά και Τσίρο για να καθαρίσει  το ματς . Για  τον Οδυσσέα  που μπήκε στο γήπεδο αρκετά δυνατά και κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να είναι    μέσα στους βαθμούς η ήττα άφησε γλυκόπικρη γεύση .  
Τα γκολ για την Πρόοδο : Στο 25` θα προηγηθεί  με τον  Β. Πρεβεζιάνος που εκμεταλλευτικέ άριστα την μπαλιά τρύπα του συμπαίκτη του πλασάρονταν  εύστοχα . Και η λύτρωση θα έρθει στο 87` με τον  Αρταβανη  που πήρε την φάση  επάνω  του και με πλάσε από πλάγια θα σκοράρει   δίνοντας  την νίκη στην Πρόοδο. Για τον ΟΔΥΣΣΑ είχε ισοφαρίσει στο 55` ο Lila L με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή  της Προόδου.
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Ζ. Κουτσουβέλης, Σκούρας (74' Ι. Κουτσουβέλης), Μαρούδας, Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης, Βλησμάς, Χαϊδεμενάτος, Π. Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, Lila R..
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσάμης, Χάνος (46' Στασινός), Αρταβάνης, Τσίρος (90' Αλ. Τόφαλος), Τόφαλος (65' Κωστόπουλος). 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.