Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Πλήρωσε 850 ευρώ για διαιτησία

Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες, δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολλά πράγματα από την πλευρά την ΕΠΟ και στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα σωματεία της Δ' Εθνικής.
Τρανό παράδειγμα ο Διαγόρας, που είναι μόνο η αφορμή για να αναδειχθεί ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν κι άλλα σωματεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η ομάδα των Βραχνεΐκων πλήρωσε 850 ευρώ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό Σαγεΐκων εκ των οποίων τα 245 αφορούσαν την εξόφληση του παρατηρητή αγώνα, ο οποίος ήρθε από την Κεφαλλονιά.
Η ειρωνία είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση του Διαγόρα έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζήτησε να οριστεί παρατηρητής από την Αχαΐα έτσι ώστε να μειωθούν τα έξοδα. Αντί λοιπόν η Ομοσπονδία να σεβαστεί και να ικανοποιήσει το αίτημα, όρισε παρατηρητή αγώνα από την Κεφαλλονιά, ούτε καν από την Ηλεία, τη Μεσσηνία ή την Αρκαδία.
Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ, μήπως και ιδρώσει τα αυτί της και αποφύγει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε η διοίκηση του Εθνικού Σαγεΐκων είχε πρόβλημα να οριστεί παρατηρητής από την Αχαΐα.
Το διαιτητικό τρίο ήταν από την Αιτωλοακαρνανία και ο παρατηρητής διαιτησίας από την Αργολίδα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.