Ωραίοι οι Νέοι… ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ. 2-2



Ένας άλλος τίτλος του ματς θα μπορούσε να ήταν ότι η Α.Ε.Κ. πήρε ισοπαλία απ’το  Πάγκε και όχι ο Πάγκε από την Α.Ε.Κ.. Ένας πολύ καλός Πάγκε ήρθε ισόπαλος την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. με το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, την ομάδα της Α.Ε.Κ., δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του έχοντας μάλιστα πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση του.
 Από την άλλη η ομάδα της Α.Ε.Κ. δεν ήταν αυτή η πολλή καλή ομάδα  που είδαμε στους προηγούμενους αγώνες και το κυριότερο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον προβάδισμα της καθώς προηγήθηκε και τις δύο φορές. Άξιο αναφοράς είναι η πολλή καλή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων καθώς και των φιλάθλων των δύο ομάδων που έδωσαν δυναμική παρουσία στο σημερινό ματς.

Το φιλμ του αγώνα:
*Μόλις στο 9’ η πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Α.Ε.Κ. με τον Κουμαριώτη να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι του μετά από σέντρα του Μοσχονά.
*ΤΟ 0-1  για την ομάδα της Α.Ε.Κ. μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μ.Μοσχονά από πλάγια θέση.
*Στο 39’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούλουδα βρίσκει πολύ ωραία τον Χασάι μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου θα φύγει άουτ.
*Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μ.Μοσχονάς με ατομική ενέργεια βγάζει στον Χασάι που δεν προλαβαίνει να βάλει το πόδι του.
*Η πρώτη καλή φάση ανήκει στο Πάγκε η οποία θα μετουσιωθεί και σε γκολ. Φοβερή πάσα του Ζαΐμη στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Κ. βρίσκει τον Πλατανίτη και αυτός μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της Α.Ε.Κ. θα το εκμεταλλευτεί και θα κάνει το 1-1
*Πριν προλάβουν καλά καλά να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από πλευράς γηπεδούχων η Α.Ε.Κ. κάνει το 1-2 μετά από πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Κουμαριώτη.
*Άμεση ήταν όμως και η απάντηση του Πάγκε, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαΐμη και λάθος έξοδο του πορτιέρο της Α.Ε.Κ. ο Παπαθεοδωρόπουλος με σουτ θα κάνει το 2-2.
*Στο τέλος του παιχνιδιού θα γίνουν τρεις μεγάλες φάσεις οι δύο για την Α.Ε.Κ. και η μία για το Πάγκε. Στην πρώτη ο Πολλάκης δεν θα καταφέρει να νικήσει το τερματοφύλακα του Πάγκε σε τετ-τα-τετ μετά από ωραία μπαλιά του Κρούτη. Ένα λεπτό αργότερα άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε.Κ. με τον Γαλανό να πιάνει σουτ αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνάει ελάχιστα άουτ. Όμως η τελευταία ευκαιρία για να πάρει μια ομάδα το ματς ανήκει στο Πάγκε με τον Βουκελάτο να κάνει πλασέ στην αριστερή γωνία του Άννινου όμως αυτός αποκρούει και στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
Οι συνθέσεις:
Παγκεφαλληνιακός(Ν.Βουτσινάς):Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος (69' Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης, Γιαννάτος (Μίστκα), Μερολάι, Πλατανίτης, Ζαίμι (88' Βουκελάτος), Κίριο.
Α.Ε.Κ.(Σπ. Παπαδάτος):Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης (68' Γ. Πολλάκης), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Χασάι, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς (79' Γαλανός), Κουμαριώτης. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.