«ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με δυνατά μαρκαρίσματα ,αρκετό πάθος,  ελάχιστες  ευκαιρίες και στις δυο εστίες,  η ΑΕΚ κατάφερε και   πηρέ τους πρώτους τρεις  βαθμούς  στο ντέρμπι με ένα γκολ στην εκπνοή  του πρώτου ημιχρόνου .
Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στην άμυνα και λιγότερο  στο πώς θα επιτεθούν ειδικότερα στα πρώτα είκοσι λεπτά . Από το είκοσι και μετά η ΑΕΚ  ήταν
αυτή που πατούσε  καλύτερα στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του
Μαρκαντωνατου.    Ελάχιστες  φάσεις,   δυνατά  μαρκαρίσματα, αρκετά  νευρά,  αμφισβήτηση στις αποφάσεις των διαιτητών , και καθόλου  ρίσκο στο παιχνίδι ,ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου μέρους. Η πρώτη καλή  στιγμή για των Α.Ο.Κ.Ι  ήταν μια κεφάλια του Δ. Πολλατου πέρασε άουτ στο 10` .  Στο 44` η ΑΕΚ θα ανοίξει το σκορ   όταν σε κακή εκτίμηση τον αμυντικών του ΑΟΚΙ ο Κοσματος  με πλάσε μέσα  από την περιοχή  έγραψε  το 1-0 για την ομάδα του Σ. Παπαδατου.
  Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε  σχεδόν στο  ίδιο μοτίβο,  η  ΑΕΚ έχοντας το σκορ με το μέρος της αρκέστηκε σε  παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα . Χάνοντας  δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει . Την πρώτη στο 51`  με τον σκόρερ του αγώνα  που από πλάγια θέση προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ, και στο 81` το σουτ του Κουμαριωτη  να απομακρύνει ο τερματοφύλακας .    
Από την άλλη το ΑΟΚΙ έδειχνε να θέλει να δημιουργήσει αλλά να μην μπορεί  μιας και η ΑΕΚ μάρκαρε καλά στο κέντρο και έκλεινε τους διάδρομους  προς την περιοχή της  . Από το 70` και μετά ο ΑΟΚΙ ανέβασε   την απόδοση  χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες για να ισοφάριση. Μια με τον Κλειτογιαννη  στο73`  όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της ΑΕΚ , και στο 91` όταν το σουτ του Βουκεκλατου απομάκρυνε με γροθιές ο Αννινος κρατώντας την νίκη για την ομάδα του. Το σφύριγμα του διαιτητή  βρήκε  τους γηπεδούχου νικητές και χαρούμενους.   
Α.Ε.Κ. (Σπ. Παπαδάτος): Άννινος, Χασάι, Περιβολάρης, Κούκλης, Λουλουδας, Αντωνοπουλος, Πολλάκης (87' Κοτίνης), Κρούτη, Κοσμάτος, Γαλανός (75' Σοτήρ), Κουμαριώτης Π.
 Α.Ο.Κ.Ι. (Γ.Τόγιας): Μαρκαντωνάτος, Πολλάτος Δημ., Tanushaj (59'Κοντοζής), Μοντεσάντος, Κλειτογιάννης, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος (70' Αλεξανδράτος), Ζαμπαύτης (59' Μαρκαντωνάτος Δ.), Σπανός, Κόμητας, Βουκελάτος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.