ΠΟΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΔΥ: ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ Ο ΝΟΑ


Την πρώτη θέση στο τουρνουά προετοιμασίας του ΣΕΔΥ, που διεξήχθη στην μνήμη του Γιάννη Σουμελίδη, κατέκτησε ο Ολυμπιακός που επικράτησε στον μεγάλο τελικό του ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-6.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι αμυντικά συγκριτικά με το χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων, ενώ παράλληλα επιθετικά βρήκαν αρκετές λύσεις, έχοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα.
Αντίθετα, η ομάδα του Τεό Λοράντου έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, παρουσιάζοντας
σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης και απουσίας «καθαρού» μυαλού.
Στο γεγονός αυτό συνέβαλε και η αποβολή με αντικατάσταση του Χρήστου Αφρουδάκη στα μισά της δεύτερης περιόδου λόγω διαμαρτυρίας στον διαιτητή Γιώργο Σταυρίδη.
Εκτός αποστολής για τον ΝΟΒ έμειναν ο Αλέξανδρος Γούνας και ο Άντρια Κομάντινα για προληπτικούς λόγους, ενώ από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», στην τελευταία περίοδο αποχώρησε ο Γιώργος Ντόσκας με πόνους στον δεξιό ώμο και αύριο Δευτέρα (29/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής της Εθνικής μας κόντρα στην Τουρκία την Τετάρτη (31/10) για το World League.
Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, ο Πανιώνιος κέρδισε στα τελευταία δευτερόλεπτα τον ΝΟ Χανίων με 7-6 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Θωμάκου.
Η χανιώτικη ομάδα, αν και έδειχνε να εξασφαλίζει από νωρίς την νίκη, προηγούμενη με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης δέχθηκε την αντεπίθεση των «κυανερύθρων» και τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.
Αρκετά παράπονα του Μάκη Βολτυράκη για την διαιτησία των Κωνσταντινίδη-Μπουδραμή, ενώ ο Κώστας Πασλής αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απών από τον πάγκο του Πανιωνίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι αγώνες κατάταξης του τουρνουά του ΣΕΔΥ, που αφορούν τις θέσεις 5-6, 7-8 και 9-10.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά η Εθνική ομάδα των Εφήβων. Οι νεαροί του Σάκη Κεχαγιά, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο πόλο κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα του ΓΣ Ηλιούπολης με 11-5 ,αποδεικνύοντας πως έχουν όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν στο επικείμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πέρθ.
Χαρακτηριστικό είναι πως σε όλο το πρώτο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχτηκε μόλις 1 γκολ, ενώ στο ίδιο διάστημα κατάφερε να  βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 8 φορές. Με αυτή τη νίκη η Εθνική ομάδα κατέλαβε την 7η θέση στο τουρνουά, αφήνοντας όγδοη την αντίστοιχη της Ηλιούπολης.
Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, όσων αφορά τους αγώνες κατάταξης, ο ΝΟ Χίου πρόσθεσε μια ακόμη πειστική εμφάνιση στο δυναμικό του, επικρατώντας του ΝΟ Αργοστολίου με 11-7 στη
μάχη της πέμπτης θέσης. Οι πολίστες του Γιώργου Μπελέγρη, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέδειξαν, πως παρά τις σημαντικές απώλειες του καλοκαιριού θα αποτελέσουν και φέτος ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Σε μεγάλη μέρα για τους νησιώτες βρέθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Φουντούλης –αδερφός του διεθνή παίχτη του Ολυμπιακού- ο οποίος σημείωσε 4 γκολ.
Τέλος για τις θέσεις 9-10 αναμετρήθηκαν ο ΠΑΟΚ με το Παλαιό Φάληρο. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 11-4. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για το δικέφαλο του Βορρά στο τουρνουά, μιας και μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει κάποιο βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών του τουρνουά του ΣΕΔΥ είναι τα εξής:
Θέσεις 3-4
Πανιώνιος-ΝΟ Χανίων   7-6
Τα 8λεπτα: 0-2, 0-2, 3-1, 4-1.
Πανιώνιος (Κώστας Πασλής): Φωτίου 1, Κουτσιαλής 1, Θωμάκος 4, Cakic 1.
ΝΟ Χανίων (Μάκης Βολτυράκης): Σαρτζετάκης 2, Μπατάκης 1, Δερμιτζάκης 3.
Θέσεις 1-2
Ολυμπιακός-ΝΟ Βουλιαγμένης   11-6
Τα 8λεπτα: 2-0, 4-2, 3-3, 2-1.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δελακάς 1, Ντόσκας 2, Mallarach 3, Μάζης 1, Φουντούλης 2, Σχίζας 1, Καπότσης 1.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος 2, Μασμανίδης 1, Βουλγαράκης 1. 
Θέσεις 5-6
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 11-7
Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 5-3, 3-2
ΝΟ ΧΙΟΥ: Φουντούλης 4, Κατσουλάκης 2, Βιτέλλας 2, Ντούλος 1, Γαβαλάς 1, Θεοδωρόπουλος 1
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Δουδέσης 5, Ρατσούνιτσα 1, Σαλάχας 1
Θέσεις 7-8
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 11- 5
Οκτάλεπτα: 4-0,4-1,0-3,3-1
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Δερβίσης 3, Σολανάκης 2, Γουβής 2, Γαβαλάς 1, Πρέκας 1, Καλογεράκος 1, Χρυσοσπάθης 1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Αγγελίδης 3, Γιάγκος 1, Κοντογιώργος 1
Θέσεις 9-10
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ- ΠΑΟΚ 4-11
Οκτάλεπτα: 1-3,1-4,1-2,1-2
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ξενάκης 1, Enloe 1, Τσαγκάρης 1, Σπηλιωτόπουλος 1
ΠΑΟΚ: Κόλιανιν 6, Χρυσοσπάθης 2, Παπαποστόλου 1, Σαρησάββας 1, Προσινικλής 1.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη του τουρνουά του ΣΕΔΥ είναι η ακόλουθη:
1) Ολυμπιακός
2) ΝΟ Βουλιαγμένης
3) Πανιώνιος
4) ΝΟ Χανίων
5) ΝΟ Χίου
6) ΝΟ Αργοστολίου
7) Εθνική Εφήβων
8) ΓΣ Ηλιούπολης
9) ΠΑΟΚ
10) Παλαιό Φάληρο
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.