Εχει και πρεμιέρα… έχει και ντέρμπι




Ξεκινά το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας  Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή 10 ομάδων  που  θα διασταυρώσουν  τα ξίφη τους για να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει σε άλλον έναν μαραθώνιο που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απρίλη. Τα  Παραδοσιακά φαβορί θα διεκδικήσουν και φέτος τον τίτλο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μη δώσει πιθανότητες σε ομάδες με ανταγωνιστική παρουσία τα τελευταία χρόνια, ως προς τη διεκδίκηση μιας θέσης μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογία. 

Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/2012


Η αυλαία ανοίγει   το Σάββατο το πρωί 11:00 στης Κεραμείς όπου η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ φιλοξενεί την ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ  . Η γηπεδούχοι θέλουν να αρχίσουν την σεζόν με νίκη μιας και ο αντίπαλος είναι θεωρητικά αδύναμος . Η ΠΡΟΟΔΟΣ  ΙΘΑΚΗΣ  έρχεστε στην Κεφαλονιά  για να διεκδικήσει  μια καλή  εμφάνιση και για τη όχι και ένα θετικό αποτέλεσμα .

Στο ΔΑΚ Αργοστολίου ο τυπικά γηπεδούχος  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  υποδέχεται το Σάββατο  στης 11:30π  τον ΟΔΥΣΣΕΑ  ΙΘΑΚΗΣ . Οι Ληξουριωτες   είναι το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς της νίκης . Για τον ΟΔΥΣΣΕΑ τα πράγματα είναι δύσκολα  αλλά θα κυνηγήσει το ματς . 

Το Σάββατο το μεσημέρι  15:30 στο Δακ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί  τον Α.Ο.Κ.Ι.  σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.  Οι γηπεδούχοι  έχουν ενισχυθεί αρκετά με ποδοσφαιριστές άξιας  με αποτέλεσμα να  είναι αρκετά ισχυροί. Σε πολύ καλή κατάσταση και  οι φιλοξενούμενοι μετά από τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Παλληξουριακο για το κύπελλο. Όλα τα αποτελέσματα μπορούν να μοιάζουν πιθανά σε  αυτό το ματς .  
   ΚΥΡΙΑΚΗ 28/10/12
 Με δυο ματς συνεχίζετε η πρώτη αγωνιστική την Κυριακή.

Στο Δακ  Αργοστολίου  το μεσημέρι   15:00  ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ υποδέχεται  τα  ΟΜΑΛΑ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτή που έχουν το προβάδισμα για την νίκη , με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αποσπόσουν ένα θετικέ αποτέλεσμα .Πράγμα αρκετά δύσκολο  για μια ομάδα όπως τα Ομαλα που έχει  κάνει  ριζική  αλλαγή  στο ράστερ της με πλους νέους παίχτες .

 Και η αυλαία πέφτει στης Κεραμείς  15:00 με τον  περσινό  πρωταθλητή  Α.Ο .ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ  να υποδέχεται  την νεοφώτιστη  ομάδα  της ΣΑΜΗΣ.  Οι πρωταθλητές  θέλουν  να εκμεταλλευτούν  την εμπειρία τους , ώστε να φτάσουν  στη νίκη . Στον αντίποδα  οι Σαμηκοι έχοντας την στάμπα του αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι  θα προσπαθήσουν   αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους  .  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.