«Χατ τρικ» για τον Σύνδεσμο Διαιτητών

Με επιτυχία πέρασαν τα τεστ φυσικής κατάστασης  οι τρεις Διαιτητές Βουτσινάς Ν., Μολφέτας Π. και Σκαλτσής Α. του Συνδέσμου Κεφαλλήνιας και Ιθάκης. Συγκεκριμένα, από δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Μελφετάς έτρεξε στο 2ο Γκρουπ διαιτητών Δ εθνικής και τα έβγαλε
με επιτυχία ενώ οι Βουτσινάς Ν και Σκαλτσης  Α. έτρεξαν στο τελευταίο 4ο Γκρουπ στα τεστ για Βοηθούς Γ εθνικής και αναμένετε όπως όλα δείχνουν να βρίσκονται στους πινάκες τις Γ εθνικής .
Από πλευράς μας να ευχηθούμε ότι καλύτερο.
 Επίσης στα τεστ των αξιολογημένων διαιτητών της Δ εθνικής ,προερχομένους από τις ενώσεις της νότιας Ελλάδας ,υπήρξαν προβλήματα .Από τους 65 συμμετέχοντες δεν μπόρεσαν να το βγάλουν για διάφορους λόγους οκτώ ,κι αυτό είναι ένα θέμα γιατί ορισμένοι φάνηκε να  μην έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, όποτε είναι αμφίβολο  αν προλάβουν ,να συνέλθουν και να περάσουν τις αγωνιστικές δοκιμασίες .
Συγκεκριμένα το τεστ δεν έβγαλαν  ο Δροσάτης από τον Πειραιά που ένοιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ξενάκης με τον Τσαπάρα απο την Χίο ,ο Παπαχρήστος απο την Ηπειρο, ο Κοτσόπουλος απο την Αχαία  και τρεις απο την Ανατολική Αττική Βάκας,Μαργαρίτης και Κάντζος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.