Δεύτερη στην Ευρώπη η εθνική Νέων

Η εθνική ομάδα των Νέων πάλεψε γενναία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Εσθονίας. Η Ισπανία ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και με το 1-0 άφησε τα παιδιά του Κώστα Τσάνα στη δεύτερη θέση.

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας απέδειξαν ότι το μέλλον τούς ανήκει. Η Ισπανία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έδειξε ασυναγώνιστη. Τσάνας και παίκτες έκαναν ό, τι μπορούσαν , αλλά δεν έφεραν το κύπελλο στην Ελλάδα. Πάντως, η όλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν αξιέπαινη.

Στο πρώτο ημίχρονο η εθνική στάθηκε καλά και κράτησε τους ισπανούς ποδοσφαιριστές μακριά από την εστία του Διούδη. Μάλιστα, στο 33' θα μπορούσε να προηγηθεί, όταν ο Γιαννιώτας έβγαλε τη σέντρα και ο Κατίδης έστειλε κεφαλιά που πέρασε άουτ. Ηταν , ίσως, η μοναδική καλή στιγμή για την εθνική στον επιθετικό τομέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τη βροχή να δυσκολεύει τις κινήσεις των παικτών, όλα άλλαξαν. Η Ισπανία ήταν εμφανώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56' σουτ του Καμπάνια σταμάτησε στο δοκάρι του Διούδη, ενώ ο νεαρός γκολκίπερ της εθνικής ομάδας έκανε και κάποιες ωραίες αποκρούσεις.

Τελικά, το 1-0 ήρθε στο 80' με πλασέ από κοντά του Χεσέ Ροντρίγκες.

Κίτρινες: Κατίδης, Ροντρίγκες, Αριζαμπαλάγκα.

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαϊδης, Μπάλλας, Φουρλάνος(85' Μπκασέτας), Μαυρίας, Κατίδης(89' Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας, Διαμαντάκος(67' Λυκογιάννης).

Ισπανία: Κέπα Αριζαμπαλάγκα, Ντέρικ, Ραμάλιο, Γκριμάλντο, Καμπάνια, Σούσο (71' Σουάρες), Αλκάθερ, Γιόνι, Χεσέ Ροντρίγκες(90' Μπερνάτ), Τόρες, Ντεουλοφέου.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.