«Άγρια μωρά» έτοιμα για κούπα!


Έρχεται κάποια στιγμή σε αυτή τη ζωη, όπου τα αγόρια γίνονται άνδρες. Το βράδυ της Παρασκευής, τα "μωρά" του Κώστα Τσάνα έχουν ραντεβού με την ιστορία. Ο στόχος τους; Να κατακτήσουν την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης και να κάνουν ένα ολόκληρο έθνος περήφανο. Και γιατί να μην το κάνουν; Απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία, οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας μπορούν να κάνουν και πάλι την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει. Το πάθος, η δύναμη, το πείσμα, το ταλέντο που έδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους της Εσθονίας οι διεθνείς μας, είναι στοιχεία που δικαίως μας κάνουν να φωνάξουμε δυνατά: "Σηκώστε το".

Στις 21:30 (ΕΤ1, pamesports.gr), στο στάδιο "Λιλεκούλα" του Ταλίν, ο Μπουγαΐδης, ο Γιαννιώτας, ο Μαυρίας και τα υπόλοιπα "άγρια μωρά" της εθνικής μας, αφενός θα αναζητήσουν την "εκδίκηση" από τους Ισπανούς για την ήττα με 2-1 στο ματς της πρεμιέρας και αφετέρου θα επιδιώξουν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των "φούριας ρόχας".

Ο Στέφανος Καπίνο θα είναι η μοναδική απουσία για τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι τιμωρημένος μετά την άδικη αποβολή του στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία. Ο Κώστας Τσάνας θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον ήρωα του ημιτελικού, Διούδη, ο Μαρινάκης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Μπουγαΐδης  και Κουρμπέλη κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Σταφυλίδη αριστερά. Οι Κατίδης, Μπάλλας και Φουρλάνος θα είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στον χώρο του κέντρου, Δεξιά θα είναι ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντάκος.
Στο "στρατόπεδο" της Ισπανίας, ο Λοπετέγκι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Κέπα, Κάστρο, Ντέρικ, Ραμάλιο, Γκριμάλντο. Καμπάνια, Ολιβιέρ, Σούσο, Ροντρίγκες, Ντεουλοφέου, Αλκάθερ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός, Ντάνι Μακέλι.
πηγη: http://www.pamesports.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.