Εθνική Beach Soccer : Ευάγγελος Μαζαράκης

"Περάστικά σε όσους μας πολέμησαν""Περάστικά σε όσους μας πολέμησαν"

Τη δική του απάντηση σε όσους πολέμησαν την Εθνική Beach Soccer έδωσε ο υπεύθυνος της ομάδας Ευάγγελος Μαζαράκης μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Beach Soccer 2013.

Φωτογραφία 3
Φωτογραφία 1"Μπορώ σημαίνει θέλω και όταν θέλω μπορώ. Η σημερινή πρόκριση της εθνικής που έγινε πέραν απο κάθε προσδοκία αφιερώνεται σε αυτούς που ήθελαν και έτσι μπόρεσαν. Στον προπονητή δηλαδή και στους ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Θέλω να ευχαριστήσω μαζί με αυτούς τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο σύνολο της (διοίκηση υπαλλήλους κλπ) που βοήθησαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης να υποσχεθώ ότι πολλές χαρές θα τους προσφέρει αυτή η ομάδα και σε όσους πολέμησαν την προσπάθεια μας με κάθε τρόπο να τους ευχηθώ περαστικά..."
Το ματς
Φωτογραφία 2Με το εντυπωσιακό 8-2 επιβλήθηκε η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου της Μολβαδίας στη τελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Beach Soccer 2013.
Φωτογραφία 4Σκόραραν οι Κωνσταντακόπουλος (4), Τριανταφυλλίδης (2), Γκρίτσαλης, Μπερτσιάς.

 
Τα δωδεκάλεπτα: 4-1, 5-1, 8-2.
Η Εθνική ξεκίνησε με τους Νικολάου, Τριανταφυλλίδη, Γκρίτσαλη, Παπαευστρατίου, Ράπτη. Εκτός δεκάδας ένειμαν οι Αρτινός, Ασημακόπουλος.
πηγη: http://www.soccerplus.gr/
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.