E' GRANDE ITALIA!

Σήμα της ομάδας της Αγγλίας
Αγγλία0
Σήμα της ομάδας της Ιταλίας
Ιταλία0
  • FT 90 + 42
  • ημ. 0-0
  • παρτ.0 - 0 
  • πεν. 2 - 4 






                                                                             

Η Ιταλία πήρε την πρόκριση  απέναντι στην Αγγλία, έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Οι ιταλοί ποδοσφαιριστές με σκορ 4-2 πέταξαν έξω από τη διοργάνωση την Αγγλία και τώρα θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τη Γερμανία.

Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια , όπως και στην παράταση, έληξε 0-0. Η Ιταλία ήταν καλύτερη και μάλιστα είχε και δύο δοκάρια. Επιπλέον, οι παίκτες του Πραντέλι δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Η Αγγλία το πάλεψε, χωρίς όμως να φτιάξει τις μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Μπουφόν.

Στο 3' δυνατό σουτ του Ντε Ρόσι σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 101' σέντρα -σουτ του Ντιαμάντι βρήκε το δοκάρι του Χαρτ.

Η διαδικασία των πέναλτι ήταν η εξής:

Μπαλοτέλι 1-0, Τζέραρντ 1-1, Μοντολίβο άουτ, Ρούνι 1-2, Πίρλο 2-2, Γιανγκ δοκάρι, Νοτσερίνο 3-2, Α. Κόουλ απόκρουση Μπουφόν, Ντιαμάντι 4-2.

Να τονιστεί πως όλα άλλαξαν στο χτύπημα του Πίρλο, όταν με σουτ αλά-Πανένκα έστειλε τη μπάλα να κυλήσει αργά και να καταλήξει στα δίχτυα του Χαρτ. Μετά, ο Γιανγκ έπιασε σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, ενώ ο Μπουφόν μπλόκαρε το χτύπημα του Ασλεϊ Κόουλ.

Διαιτητής: Προένσα(Πορτογαλία).

Κίτρινες: Μπαρτζάλι, Μάτζιο.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.