Η Ιταλία προκρίθηκε στον τελικό


Σήμα της ομάδας της Γερμανίας
Γερμανία1
Özil (πεν.) 90 '
Σήμα της ομάδας της Ιταλίας
Ιταλία2
Μπαλοτέλι 20 ', 36'
  • FT 90 + 6
  • ημ. 0-2







 Η Ιταλία με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι νίκησε 2-1 τη Γερμανία στη Βαρσοβία και προκρίθηκε στον τελικό του Euro, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο Κίεβο την Ισπανία.  

Ο σούπερ Μάριο λοιπόν, καθάρισε για την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι, η οποία δεν αιφνιδιάστηκε, αλλά αντίθετα αντιμετωπισε με επιτυχία την γερμανική πίεση στα πρώτα λεπτά και χτύπησε στη συνέχεια την κατάλληλη στιγμή.

Ηταν όμως κι αυτή η παράδοση! Η Ιταλία δεν έχει χάσει ποτέ από τη Γερμανία σε μεγάλη διοργάνωση και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά στον  ημιτελικό.

Ο Μπαλοτέλι λοιπόν, σκόραρε στο 29' (με κεφαλιά) και στο 36' (με δυνατό σουτ) και στη συνέχεια, η ιταλική ομάδα παίζοντας έξυπνα στην κόντρα, έχασε αρκετές ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Η γερμανική ομάδα ήταν προβλέψιμη, είχε φάσεις για γκολ, ο Μπουφόν με την εμπειρία του είχε ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στο 61' ο Ρόις με τη βοήθεια του Ιταλού τερματοφύλακα εστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι Γερμανοί τελικά κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι που εκτέλεσε ο Οζιλ.

Διαιτητής: Λανουά (Γαλλία).

Κιτρινες: Μπαλοτέλι, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι

Γερμανία:Νόιερ, Μπόατενγκ (71' Μίλερ), Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Κρόοζ, Οζίλ, Ποντόλσκι (46' Ρόις), Γκόμες (46' Κλόζε).

Ιταλία: Μπουφόν, Μπαλτζαρέτι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Μοντολίβο (63' Τιάγκο Μότα), Ντε Ρόσι, Κασάνο (58' Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι (70' Ντι Νατάλε).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.