ΜΕ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΣΤΟ ΔΑΚ



Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος “εξπρές” που αφορά την άνοδο των ομάδων στη Δ’ Εθνική τελείωσε με τα Διλινατα να μην έχουν γευτεί την χαρά της νίκης η έστω της ισοπαλίας, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο δεύτερος γύρος συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική  και τα  Διλινατα φιλοξενούν την Δόξα Νέας Μανωλαδαςτην ερχόμενη Τετάρτη στην Κεφαλονιά  και σκοπός τους είναι να πάρουν  τους πρώτους τους βαθμούς στην διοργάνωση . Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι στο Δακ Αργοστολίου , ώστε οι φιλοξενούμενοι να εξυπηρετηθούν με τα δρομολόγια της επιστροφής τους .
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 

Αποφασιστικό βήμα για την άνοδο της στην Δ’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έκανε την Κυριακή η Δόξα, η οποία νίκησε μέσα στα Σαγέικα τον τοπικό Εθνικό, αποκτώντας έτσι τον πρώτο
λόγο για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας του μίνι αυτού πρωταθλήματος.
 Οι «μαυραετοί», που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, έφτασαν έτσι τους 7 βαθμούς (δύο νίκες με Διλινάτα και Σαγέικα- ισοπαλία εκτός έδρας με Θύελλα Αμπελοκήπων) και πήραν… κεφάλι στο βαθμολογικό πίνακα, αφήνοντας πίσω τους την αχαϊκή ομάδα.
 Ωστόσο, στο «στρατόπεδο» της Νέας Μανολάδας εξακολουθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους και ενδεικτικές άλλωστε είναι και οι δηλώσεις του Ανδρέα Ζήκου:
 «Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας. Με τη νίκη αυτή κάναμε απλώς ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας και πρέπει να προσέξουμε τη συνέχεια».
 «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου…»
 Ο έμπειρος τεχνικός, εμφανώς ικανοποιημένος από το σπουδαίο διπλό στα Σαγέικα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους παίκτες του, αλλά και να αναφερθεί στη δουλειά που έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ με τον ΠΑΟΒ, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη στα μπαράζ ανόδου.
 «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά και που ανταποκρίνονται στις πολλές απαιτήσεις τόσο τις δικές μου όσο και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.
 Για να συνεχίσει:
 «Μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ με τον ΠΑΟ Βάρδας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας κάναμε μια προσεχτική δουλειά και προσέξαμε τις επιβαρύνσεις, προκειμένου να παρουσιαστούμε φρέσκοι και με την απαιτούμενη ενέργεια στα παιχνίδια του μίνι αυτού πρωταθλήματος».
 Από σήμερα στην Κεφαλονιά
 Η Δόξα έκανε, λοιπόν, το καθήκον της και στα Σαγέικα και πλέον επόμενος στόχος της είναι το διπλό στην Κεφαλονιά απέναντι στον ΑΟ Διλινάτων αύριο.
 Με νίκη στο συγκεκριμένο ματς οι «μαυραετοί» μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν την άνοδο στη Δ’ Εθνική.
 Το γεγονός, εξάλλου, ότι θα βρεθούν από σήμερα στην Κεφαλονιά, σε μια προσπάθεια οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι στο ματς, αποδεικνύει εμπράκτως την μεγάλη σημασία που αποδίδουν άπαντες σ’ αυτό το παιχνίδι.

 Ρεπορτάζ: Μαρία Καραντώνη 

 Τον αγώνα των Διλινάτων με τη Δοξα Ν. Μανωλαδας θα σφυρίξει ο έμπειρος διαιτητής Νεοφυτιαδης Ιωάννης Β΄ εθνικής, από την Ένωση. Κορινθιας , Βοηθοί του θα είναι οι Πυργακης Χρηστος , Καλαρας  Ελευθεριος από την ίδια Ένωση.



Στο άλλο παιχνίδι η Θύελλα Αμπελοκήπων φιλοξενεί την ομάδα του Εθνικού Σαγεϊκων. Η Ζακυνθινή μετά την νίκη τους στην Κεφαλονιά και με συνδυασμό την ήττα του Εθνικού  από την Μανωλαδα έχουν πολλές  πιθανότητες  να είναι στις δυο πρώτες  θέσεις που οδηγούν στην Δ` Εθνική αν  καταφέρουν και αποσπάσουν τους 3 βαθμούς τις νίκης από των δυνατό  Εθνικό Σαγεϊκων. Για τους Πατρινούς ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και το μόνο αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους είναι νίκη . Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00 το μεσημέρι στο Δημ.Αμπελοκηπω Τον αγώνα  Θύελλας Αμπελοκήπων  - Εθνικού Σαγεικων θα σφυρίξει ο έμπειρος διαιτητής Β΄ εθνικής Ανουσος Νικολαος, από την Ένωση Λακωνιας, Βοηθοί του θα είναι οι Παλαμιδας Γεωργιος  Λακωνιας, και Κυριακοπουλος Χρηστος  Μεσσηνιας
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.