ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ Γ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΑΝΩΓΗ


 Η Ανωγη είναι από σήμερα πρωταθλήτρια της Γ` κατηγορίας ΕΠΣΚΙ για την περίοδο  2011-12. Η ομάδα της Παληκης  κέρδισε στον τρίτο και τελευταίο αγώνα μπαράζ  την Ερυσσο εκτός έδρας (Δημ. Μακρυωτικων ), με (1-3) σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας που είχαν η γηπεδούχοι (τερμάτισαν  1η
 στην κανονική περίοδο , σε αντίθεση με την ομάδα της Ανωγης που τερμάτισε 3η  )και κατακτώντας πανάξια το πρωτάθλημα .
Το ματς  ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους   μιας και βρεθήκαν από νωρίς μπάστα στο σκορ, και συγκεκριμένα στο 10`  ο Απ. Ζαμπέλη με δυνατό σουτ  έξω από την περιοχή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 43' όταν ο Αντωνάτος  ανετράπη από έναν αμυντικό της Ερυσσου ( σε αυτό το σημείο ο Διαιτητής του αγώνα απέβαλε Π. Αρώνης των γηπεδούχων για έντονη  διαμαρτυρία)  Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπενάτος (1-1) .  Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ πιο δυναμικά και έφτασαν να σκοράρουν για δεύτερη  φορά  στο 50` με των  Σ. Λογαρά με κοντινό σουτ.  Το κερασάκι στην τούρτα του πρωταθλήματος για την Ανωγη  έβαλε στο 75`  ο  Γ. Μπενάτος με σουτ έξω από την περιοχή (1-3). Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΝΩΓΗ να πανηγυρίζει  την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Να πουμε ότι και τα δυο σωματεία έχουν  κερδίσει την άνοδο στην Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-13.
Έρυσσος:Tavvani G, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Tavvani G (51΄Πατρίκιος), Αντύπας, Καββαδίας Ν., Αρώνης Π., Ζαμπέλης Απ., Βρυώνης Π., Μινέτος Σ. (81΄Κουταλάς Γ.), Σκιαδαρέσης Π., 
Ανωγή:Αντωνέλος, Αντωνόπουλος, Ρουχωτάς, Γερολυμάτος, Χότζαϊ Α., Λογαράς Σ. (90΄Φραγκισκάτος), Σούπας, Μπενάτος Χ., Μπενάτος Γ., Αντωνάτος Γ, Παπαδάτος Διον..
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.