ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΕΧΑΣΑΝ (1-3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ


 Έχασαν τα Διλινατα στην έδρα τους για την 4η αγωνιστική τον μπαράζ  ανόδου στης  Δ` Εθνική  από την Δόξα  Νέας  Μανωλαδας  με  (1-3). Οι φιλοξενούμενοι προηγηθήκαν στο 23` (0-1)με κοντινό σουτ του  Μελετίδης, και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 53` με των ίδιο παίχτη(0-2) . Το (0-3) έκανε ο Μιχαηλίδη στο 75`.Το τελικό 1-3 στο 90΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μηλιώνη (ανατροπή Τζωρτζάτου Χρ. από Λάζαρη).

Αρκετά παράπονα έχουν τα Διλινατα από των διαιτητή και τους βοηθούς, ο κύριος Νεοφυτίδης  προκάλεσε αρκετές φορές... με τις αποφάσεις του, ενώ οι επόπτες έκοψαν αρκετά τετ α τετ με αμφιλεγόμενες αποφάσεις για οφσάιντ. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλός, σε ένα ματς αρκετά εύκολο….    
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 12΄ ο Γραμματικόπουλος πλάσαρε, όμως πάνω απ' τη γραμμή ο Αναλυτής απέκρουσε.
Στο 20΄ ο Γραμματικόπουλος πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, όμως στο 23΄ ο Μελετίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 0-1.
Λίγο αργότερα (27΄ ο διαιτητής Νεοφυτιάδης δε σφύριξε την παράβαση σε ανατροπή του Αναλυτή Γ. από το Λιούρη).
Το 0-2 σημειώθηκε στο 50΄ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Διλινάτων, ο Μελετίδης με πλασέ πάνω απ' τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα πλασέ του Αναλυτής Γ. στο 78' και 83' πέρασαν ελάχιστα άουτ,
Στο 60΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Αναλυτής Γ. σούταρε από κοντά μόλις άουτ, ενώ στο 78΄ ο Μιχαηλίδης μετά από λάθος Αναλυτή Θ. και Καλαφάτη με πλασέ σημείωσε το 0-3. 
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 90΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μηλιώνη (ανατροπή Τζωρτζάτου Χρ. από Λάζαρη).
Οι συνθέσεις:

ΑΟ Διλινάτα (Τάκης Φωής): Καλαφάτης, Σκρηβάνος(67' Κουσαθανάς), Αναλυτής Θ.,Ζαΐμι( 83' Κίριος) ,  Μανώλης, Σεμπάστιαν, Κατσούρης(61'Λάσκαρης), Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Μηλιώνης
Δόξα Ν. Μανολάδας (Αντρέας Ζήκος):  Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός, Μιχαηλίδης  Βουρλούμης, Μελετίδης ( 79' Δημητρόπουλος Στ. Κ.) ,  Γραμματικόπουλος (84' Λάζαρης),  Τόγιας (64' Δημητρόπουλος Ι. Κ.)

 ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. 0-0



Έχοντας πολλές απουσίες και με γκολκίπερ ποδοσφαιριστή (!) ο Εθνικός Σαγεϊκων δραπέτευσε με βαθμό από το γήπεδο των Αμπελοκήπων στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του 12ου Ομίλου των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Δ΄ εθνική κατηγορία, με αντίπαλο την τοπική Θύελλα (0-0).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
19΄:  Ο Μπάστας Αν. σουτάρει, κόντρες στην περιοχή, η μπάλα στον Κακολύρη ο οποίος από κοντά σουτάρει, όμως η μπάλα χτυπά στο σώμα του Μπράτη που είναι σχεδόν πάνω στη γραμμή και απομακρύνεται …
 32' Αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Σπύρος Αγαλιώτης...
 70΄:  ΔΟΚΑΡΙ... Προσπάθεια από τον Κομιώτη  ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του, έκανε το σουτ, ωστόσο  η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και αφού χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κατέληξε κόρνερ..
 76΄:  Σπουδαία ευκαιρία για τη Θύελλα:. Ο Κομιώτης Χρ. εκτελεί κόρνερ, ο Νουτσκόφσκι πιάνει την κεφαλιά, ο Γριτσώνης αποκρούει, η μπάλα στον Κακολύρη ο οποίος από πολύ κοντά σουτάρει, απέκρουσε ωστόσο ενστικτωδώς ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας!
 
Διακοπή στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αφού ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για αντικείμενο που έπεσε προς την πλευρά του ενός βοηθού. 
 
Θύελλα Αμπελοκήπων (Σπύρος Αγαλιώτης): Διαμαντής, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Νουτσκόφσκι, Ματαράγκας (90' Γιακουμέλλος), Κομιώτης Ι., Μπάστας Αναστ. (52' Κομιώτης Χρ.), Κομιώτης Αλ., Τριανταφυλλίδης, Γιατράς (79' Μαρίνος)
 
Εθνικός Σαγεΐκων (Νίκος Σαλαμαλίκης): Γριτσώνης, Μπράτης, Πυρρής Ηλ., Ιωάννου, Τσολόπουλος, Αβράμης, Μπακούλιας (76' Κατσίνας), Καραχάλιος (55' Παναγόπουλος), Τζίφας, Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)
Δόξα Ν. Μαν.   11-3   10
Εθνικός Σαγ.    6-3   7
----------------------
Θύελλα Αμπ.    2-5   5
Διλινάτα          2-8   0
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.