Λούκας Νιφοράτος: «Θα κατέβουμε στο Κύπελλο, αλλά θα παίξουμε… βόλεϊ!»

Ο Λούκας Νιφοράτος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για όλα όσα συνέβησαν εις βάρος του ΝΟΑ στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο στις αρχές της εβδομάδας.
Ενώ αρχικά η ομάδα του Αργοστολίου είχε κληρωθεί με τον Βόλο, η κλήρωση της Δευτέρας διεκόπη και επαναλήφθηκε την Τρίτη, βγάζοντας στον ΝΟΑ έναν άλλο αντίπαλο. Τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΟΑΚΑ!
Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζήhttp://www.inkefalonia.g
Ο ΝΟΑ έκανε γνωστό ότι παραιτείται από το Κύπελλο, ωστόσο κουβεντιάζοντας με τον Λούκα Νιφοράτο καταλαβαίνουμε πως μερικά δεδομένα
έχουν αλλάξει και η ομάδα θα κατέβει στον ημιτελικό : «Εμείς μετά από συμβούλιο που κάναμε αποφασίσαμε για να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να επεκταθούν παραπάνω σε βαρβαρότητες και σε λόγια που δεν αρμόζουν για εμάς τους Κεφαλλονίτες, να δείξουμε τον πολιτισμό μας. Αλλά θα τον δείξουμε τον πολιτισμό στο επίπεδο που είναι αυτοί. Δηλαδή το πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει θα κρατήσουμε μόνο επτά παίκτες που θα είναι για το παιχνίδι και θα πάμε κάτω να παίξουμε... βόλεϊ. Αφού τον θέλουν έτσι τον θεσμό να τον ξευτιλίσουν, θα τον ξευτιλίσουν. Δεν έχουμε κάτι με τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν υποστηρικτής μας, έχουμε όμως με τον θεσμό. Θα κάνουμε το Φάιναλ Φορ και ελπίζω να μην το αναιρέσουν γιατί θα κατέβουμε στον αγώνα. Θα κάνουμε το Φάιναλ Φορ και θα τους δείξουμε τι έχασαν».
Όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους του ΝΟΑ ο κ. Νιφοράτος δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να φτιάξουμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα και να σταθούμε στα πόδια μας και να βάλουμε στόχο όχι το Κύπελλο, αλλά την Ευρώπη και εκεί δεν μπορούν να μας κάνουν ατιμία».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.