ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι ΠΡΑΞΕΙ ΠΡΩΤΗ


Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Την Κυριακή 15:30 στο Δακ . Αργοστολιού αρχίζει  η σειρά τον τελικών του πρωταθλήματος  για τη Α` κατηγορία   μεταξύ τον  Διλινατων  που τερμάτισε στην 1η θέση του Α.Ο.Κ.Ι  που ήταν 3η, στην
κανονική περίοδο . Στα πλέει οφ  απέκλεισαν τον Παγκεφαλληνιακο τα Διλινατα και την Α.Ε.Κ το Α.Ο.Κ.Ι .
Τα Διλινατα  για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα παίξουν  τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας . Ήταν κάτι  που κυνηγούσαν  αρκετά  χρόνια αλλά …  δεν πήγαινε  καλά  στο τέλος   και δεν μπορούσαν  να τα καταφέρουν. Η ομάδα του Τάκη Φωη φέτος  ήταν  η πιο σταθερή  ομάδα  του πρωταθλήματος  παίζοντας  αρκετά  καλή μπάλα και τερματίζοντας  αήττητη  στην πρώτη  θέση  του βαθμολογικού  πινάκα.   Το πάθος για την κατακτήσει του πρωταθλήματος  περισσεύει σε όλους  όσους  ασχολούνται  με αυτή την ομάδα  οπότε  καταλαβαίνετε  ότι θα παλέψουν  για την κορυφή  με όλες τους τις δύναμης. Να πούμε εδώ ότι την κανονική  περίοδο  τα Διλινατα  είχαν  νικήσει  και στα δυο ματς σχετικά  εύκολα τον Α.Ο.Κ.Ι αλλά σε αυτά τα παιχνίδια που κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς δεν μετράμε τα προηγούμενα αποτελέσματα για καμία ομάδα  .             
Ο Α.Ο.Κ.Ι  παρά τις αρχικές προβλέψεις που κάνανε λόγο για πρωτιά   στην Α` κατηγορία  δεν τα κατάφερε και πλέον θα πρέπει να δώσει μάχη για να μπορέσει να τη διεκδικήσει. Ουσιαστικά στους φιλοξενούμενους  "στοίχησε" το μέτριο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στη βαθμολογία και να "τρέχουν" στη συνέχεια για να καλύψουν τη διαφορά. Στα τελευταία παιχνίδια πάντως του πρωταθλήματος η φιλοξενούμενοι  έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ είναι χαρακτηριστικό  ότι  στα παιχνίδια με την Α.Ε,Κ για το ποιος  θα είναι στον τελικό του πρωταθλήματος έπαιξε την καλύτερη μπάλα  αυτής  της χρονιάς  σκοράροντας  και στα τρία  ματς συνολικά  6 τέρματα και δέχτηκαν  μόνο ένα .   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.