Αλλαγή φρουράς στον ΑΣΚ

Πάνο Ματιάτο
Λεωνίδα Παπαδάτο.
Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας Πάνο Ματιάτο για τη διετή θητεία του στην ανδρική μας ομάδα. Θα συνεχίσει το έργο του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και όχι μόνο. Η φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας θα συνεχιστεί με τον  προπονητή Λεωνίδα Παπαδάτο.

Στο αγωνιστικά, δύο πολύ σημαντικές μάχες περιμένουν τον ΑΣΚ το Σαββατοκύριακο με αντίπαλο και τις δύο φορές τον Παναχαϊκό.
Εν αρχή η ομάδα μας θα αντιμετωπίζει το Σάββατο 17 Μαρτίου στο κλειστό «Αντώνης
Τρίτσης» στις 12 το μεσημέρι την ομάδα της Πάτρας. 

Την ίδια ομάδα, αλλά εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει ο ΑΣΚ και την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ.. Πρόκειται για παιχνίδια «ζωής και θανάτου», καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση. 
 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΗΣ 14ης   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΡΙΤΩΝ- ΣΕΙΡΙΟΣ: Είναι ώρα για νίκη για τον φιλότιμο Τρίτωνα. Πάντα επικίνδυνος ο Σείριος αλλά θα φανεί αντάξιος των περιστάσεων ώστε να δραπετεύσει με το διπλό από την έδρα του Τρίτωνα?
ΠΟΣΕΙΔΩΝ- ΚΡΟΝΟΣ: Ο Κρόνος Πατρών έχει παρουσιαστεί σοβαρός στο φετινό πρωτάθλημα εν αντιθέσει με τον γηπεδούχο Ποσειδώνα που έχει παρατήσει τη διεκδίκηση παραμονής προ πολλού. Φυσιολογικά θα επέλθει η νίκη των φιλοξενούμενων προφανώς.
Ν.Ε.Π.- ΠΑΤΡΕΑΣ: Ντέρμπυ μεν, με σοβαρό προβάδισμα ο Πατρέας δε. Ίσως ο πιο κρίσιμος αγώνας για τους γηπεδούχους αφού σε περίπτωση που ηττηθούν και σε περίπτωση νίκης της Ε.Φ.Α στο έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής ουσιαστικά αποχαιρετούν την διεκδίκηση της τρίτης προνομιούχου θέσης… Σίγουρα πρόκειται για ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς από όλες τις απόψεις.
Ε.Φ.Α- Ε.Α.ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Το ΝΤΕΡΜΠΥ της αγωνιστικής. Αγωνίζονται οι δεύτεροι & τρίτοι της βαθμολογίας. Φυσικά ακόμη και με ενδεχόμενη ήττα η Ε.Α. « κρατάει » τη δεύτερη θέση, όμως κερδισμένη βγαίνει η Ε.Φ.Α αφού με δική της επικράτηση και τερματίζοντας στην Τρίτη θέση πηγαίνει στα play off με αέρα δύο νικών απέναντι στους συνδιεκδικητές του ίδιου Ομίλου. Μακράν ο πιο σημαντικός αγώνας της ημέρας!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΗΣ 14ης   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
17/03/12
4:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΤΡΙΤΩΝ ΑΣ ΠΑΤ - ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ
17/03/12
6:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
18/03/12
6:00:
Β.Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ
Ν.Ε.Π - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
21/03/12
6:30:
ΑΙΓΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
18/03/12
12:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.