Α.Ο.Κ.Ι - ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΕΤΕΡΗ : ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30


Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο   Α.Ο.Κ.Ι φιλοξενεί  τα  ΔΙΛΙΝΑΤΑ  στο Δακ  Αργοστολίου  το Σάββατο  17/3 και ώρα 15:30 για το  δεύτερο  παιχνίδι  της σειράς τον τελικών για την Α` κατηγορία. Σε αυτό το ματς το Α.Ο.Κ.Ι είναι
αυτό που καίγεται για την νίκη για να μπορέσει να ισοφαρίσει (στο πρώτο είχε χάσει  με 2-1 ) την σειρά και να πάει σε τρίτο ματς  εξαντλώντας κάθε  περιθώριο για να πάρει  το πρωτάθλημα . Η ομάδα του Θ. Βουκελατου  όποτε  αντιμετώπισε  τους φιλοξενούμενους  είχε  αρκετά   προβλήματα με αποτέλεσμα να μην  μπορεί να τους  νικήσει με απολογισμό τρεις  ήττες  σε ισάριθμα  παιχνίδια, όπως  καταλαβαίνετε  το έργο  τον παιχτών  του θα είναι αρκετά  δύσκολο. Από την άλλη τα Διλινατα θα προσπαθήσουν  να τελειώσουν  την σειρά των τελικών κάνοντας το (2) και να στεφθούν   για πρώτη  φόρα  στην ιστορία  τους Πρωταθλητές. Τα Διλινατα σε όλο το πρωτάθλημα έχουν δείξει  μια αξιοζήλευτη σοβαρότητα και σταθερότητας  με αποτέλεσμα να είναι αήττητα και να έχουν την τύχη στα πόδια τους.             
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.