ΝΙΚΗ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Προβάδισμα απέκτησαν  τα Διλινατα στην υπόθεση τίτλου για την Α` κατηγορία μετά την Κυριακάτικη νίκη τους επί του Α.Ο.Κ.Ι με 2-1 στην σειρά τον τελικών του πρωταθλήματος .
 Ο αγώνας  ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά ορεξάτοι και να ελέγχουν τον αγώνα
, ομως τα Διλινατα είναι αυτά που φωνάζουν για μια ανατροπή του Αναλυτή στο 10` μέσα στην περιοχή του Α.Ο.Κ.Ι  που ο διαιτητής έδωσε φάουλ λίγο  έξω. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους θα χάσει ο Δημ. Πολλατος στο 17` για να βάλει τον Α.Ο.Κ.Ι στη θέση  του οδηγού αλλά ο τερματοφύλακας τον Διλινατων είπε όχι στον νεαρό επιθετικό.  Και ενώ πίστευε κανείς  ότι ο Α.Ο.Κ.Ι. θα είναι αυτός που θα προηγηθεί  βάσει  την εικόνας του γήπεδο , τελικά έγινε  το αντίθετο στο 42` τα Διλινατα άνοιξαν το σκορ με τον Μηλιώνη μετά από ευφυέστατη κάθετη  πάσα του Σκριβάνου.
Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας είναι μοιρασμένος με τον Α.Ο.Κ.Ι να είναι αυτός που θα βρεθεί κοντά στο γκολ στο 63` σε μια φάση διαρκείας όταν σε σουτ του Δ . Πολλατου ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων θα δίωξη την μπάλα έξω από την περιοχή  του αυτή θα φτάσει  στον Μπαζάρογλου, ο οποίος θα επιχείρηση να κρεμάσει  τον Καλαφατη που είναι εκτός τέρματος ομως οι αμυντικοί τον γηπεδούχων  θα διώξουν πάνω στην γραμμή.  Στο 67` τα Διλινατα θα ευτυχίσουν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Δ.  Τζωρτζάτου  ύστερα από εκτελεστεί  φάουλ  η μπάλα θα βρει στο τείχος και στην επαναφορά της ο ίδιο παίχτης  με δεύτερο δυνατό σουτ θα βρει δίχτυα κάνοντας το 2-0 . Στο 72` θα αλλάξουν οι συσχετισμοί  του αγώνα μετα την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη που αντίκρισε ο αμυντικός τον Διλινατων  Κώστα Τζωρτζάτος σε μαρκάρισμα πάνω στον Λαμπρόπουλος. Από εκεί και μετά ο Α.Ο.Κ.Ι ανέβασε ρυθμούς για να ισοφαρίσει. Στο 78` είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Καλαφατη μετά από δυνατό σουτ του Κανάκη μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίχτης θα σκοράρει στο 83` προλαβαίνοντας την έξοδο του Καλαφατη πλασάρε σε άδεια εστία για το 2-1 . Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα. Τα Διλινατα πήραν μια σπουδαία νίκη κάνοντας το (1-0) στην σειρά  τον τελικών.             
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Λάσκαρης, Αναλυτής Θ., Μύρτο, Τζωρτζάτος Κ., Σεμπάστιαν, Μηλιώνης (90’ Μανώλης), Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Σκριβάνος (58’ Βαγγελάτος).
ΑΟΚΙ: Μαρκαντωνάτος, Φωτίου (70’ Κόμητας), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Φωκάς, Πολλάτος Δ. (64’ Τζάκης), Κανάκης, Μπαζάρογλου, Βουκελάτος, Χαλιώτης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.