Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε ενδιαφέρουσες αναμέτρησης στη Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ,ενώ στην Β’ δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΓΚΕ.

Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σαββατο 27/11/10και ωρα 15:00 τα Διλινατα  αντιμετωπίζει  στο ΕΑΚ την θριαμβεύτρια τις περασμένης αγωνιστικής  Εικοσιμια με σκοπό να απόσπαση το τρίποντο, ενώ η ομάδα της Εικοσιμιας   θέλει να δείξει ότι η νίκη επί του ΑΟΚΙ μόνο τυχαία δεν ήταν .Την Κυριακή 28/11/10 Ο ΑΟΚΙ   φιλοξενεί στο Αργοστόλι τους ΠΡΟΝΝΟΥΣ  στις 16:30 με την ομάδα του ΑΟΚΙ να επιδιώκει πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης για να αφήσει πίσω του  το κακό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας ,αντίθετος οι ΠΡΟΝΝΟΙ  θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Στο ΕΑΚ  τα ΟΜΑΛΑ παίζουν 15:00 με την ΣΑΜΗ με την ομάδα  τον ΟΜΑΛΩΝ να επιζητά το  τρίποντο που θα την έχει κοντά στους πρωτοπόρους ,από την άλλη η ΣΑΜΗ  που μέχρι τώρα δεν έχει πάρει βαθμούς αναζήτα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να βλέπει το μελών με αισιοδοξία, μιας και φέτος δεν έχει το μεγάλο της όπλο που ήταν η έδρα της λόγω ακαταλληλότητας .(ρεπό η Πρόοδος)
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σάββατο 27/11/10 στο Αργοστόλι στις 15:00 Η ΕΥΓΕΡΟΣ και ΕΡΥΣΣΟΣ σε ένα παιχνίδι που η γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγω για την νίκη με την ΕΡΥΣΣΟ  να προσπαθεί για το καλύτερο .Την Κυριακή στα Τζανατα 11:00 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ  θα αντιμετώπιση τον ΟΔΥΣΣΕΑ σε μια μυθική μάχη για τους τρεις βαθμούς ,με τον πολυμήχανο να είναι ευχαριστημένος και με την ισοπαλία. Την ιδία ώρα στο Αργοστόλι διεξάγετε το ντέρμπι ανάμεσα στο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ   και ΑΕΚ   και με τους δυο να θέλουν την νίκη που θα τους επιτρέπει να είναι κοντά στην κορυφή. Και τέλος στο γήπεδο τον Κεραμειων 15:00 η ΑΝΩΓΗ  υποδέχεται  τον ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ  με τον δεύτερο να επιζήτα τους πρώτους  του βαθμούς   και την γηπεδούχο να θέλει μόνο την νίκη.
Καλό σαββατοκύριακο και να πάτε στα γήπεδα του νησιού
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.