ΜΠΑΡΑΖ Α` & Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το τρίτο και τελευταίο   επεισόδιο  της σειράς τον ημιτελικών για την ανάδειξη δεύτερης ομάδας (έχουν περάσει στον τελικό τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ) για τον τελικό του πρωταθλήματος της  Α’ κατηγορίας συνεχίζονται κανονικά αυτήν την Κυριακή στο Δακ Αργοστολιού 15:30 με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Α.Ο.Κ.Ι .

Μετά τη νίκη του Α.Ο.Κ.Ι την περασμένη εβδομάδα  επί της Α.Ε.Κ. με 3-0 έχει γίνει το μεγάλο αφεντικό  για την πρόκριση στον τελικό κρατώντας ουσιαστικά την τύχη στα πόδια του . Από την άλλη η ΑΕΚ θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να βγάλει από την πλάτη της τα τρία τέρματα του δευτέρου αγώνα κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί  πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα δεχτεί τέρμα .  
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Για την Β` κατηγορία ο Παλληξουριακος  υποδέχεται 11:00  στο Άγιο Αντώνιο  την Πρόοδο Ιθάκης στο δεύτερο ματς της σειράς τον ημιτελικών. Η ομάδα του Παλληξουριακου είχε κερδίσει στην Ιθάκη την Πρόοδο με 1-0 και θα θελήσει να τελείωση την σειρά στα δυο ματς νικώντας και στο γήπεδο του. Για τους Θιακους θα είναι αρκετά δύσκολο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ληξούρι , αλλά θα το παλέψουν μιας και θέλουν να είναι αυτή η δεύτερη ομάδα μετά την Σάμη που θα ανεβεί στην Α` κατηγορία .   
      
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Την Κυριακή θα διεξήχθη το πρώτο από τα δυο παιχνίδια για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ανάμεσα στον Οδυσσέα Ιθάκης και τα Διλινατα στης 11:00 στο Δημ Ιθάκης. Με τους παίκτες του Τάκη Φωη  να έχουν το… πάνω χέρι για το νικηφόρο αποτέλεσμα και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών  .    


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.